Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinézettel lehet a gond abban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinézettel lehet a gond abban az esetben ha az ember nem talál párt?

Figyelt kérdés

Egy lány sem volt akinek tetszettem volna szerintem. Nem is volt barátnőm eddig. Félek hogy mindig egyedül leszek.

23F

2020. szept. 6. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Általában nem.
2020. szept. 6. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem. Személyiség beli , viselkedés, negatív kisugárzás stb.
2020. szept. 6. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az illető soha nem is próbálkozott igazán.
2020. szept. 6. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ha küldök képet akkor valaki mondna pontosabb választ?

2020. szept. 6. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Küldhetsz.
2020. szept. 6. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Messze nem csak a külsővel, hanem az ugyanannyira jól látható, nem verbális megnyilvánulásokkal (testbeszéd, mimika), amelyet az emberek többsége, tudat alatti módon, de sokkal jobban figyelembe vesz a másik emberről történő véleményalkotás során, mint pusztán a testi adottságokat. Másik kérdés: hány emberrel (nem csak nőkkel, hanem bárkivel) is kezdeményeztél beszélgetést az utóbbi, mondjuk 4 hétben, kérdező?
2020. szept. 6. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Küldhetsz
2020. szept. 6. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!