Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a párja férje csendes típusú?
Nálunk kezdetek óta jelen van. Tegnap is mondom neki hogy miért vagy ilyen csendes mostanában, valami baj van, nincs semmi mondanivalód egész nap? Válasz nincs.
Én ettől ki tudok akadni.
Inkább mint egy rádió legyen, amit nem tudsz kikapcsolni. :DDD
Talán beszélgetni kellene vele és nem interviewt akarni tartani neki...
Hát nekem az azért elég furcsa, hogy nem beszél semmit. Attól még, hogy valaki csendes típus, nem azt jelenti, hogy egész nap nem szól egy szót sem az élettársához.
Ha kérdezed és nem válaszol, az sok minden miatt lehet: haragszik rád vagy éppen volt valami a munkában, feszült valami miatt. Ez úgy általában a rossz kedv és a stressz jele is lehet. Lehet azért nem válaszol, mert nem akarja, hogy tudd, mit érez, mire gondol stb vagy akár úgy gondolja, te nem tudsz segíteni vagy éppen túl "sok" vagy számára és nem adsz neki elég én időt.
Ilyenkor veled amúgy ezt rendesen le kellene, hogy kommunikálja. Például így: bocsi ez és az miatt most egyedül szeretnék lenni, feszült, ideges, fáradt stb vagyok, nem a te hibád/te hibád. Azért nem válaszol valószínűleg, mert nem akarja, hogy tudd, mit érez, mire gondol stb vagy akár úgy gondolja, te nem tudsz segíteni vagy éppen túl "sok" vagy számára és nem adsz neki elég én időt.
Igazából én ilyenkor csak annyit tudok mondani, hogy adj neki egy kis teret, hagyd magára és várd ki, hátha majd magától odajön hozzád. Aztán ha valóban odajön, tudtok erről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!