Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a párja férje csendes típusú?
Nálunk kezdetek óta jelen van. Tegnap is mondom neki hogy miért vagy ilyen csendes mostanában, valami baj van, nincs semmi mondanivalód egész nap? Válasz nincs.
Én ettől ki tudok akadni.
Párja, férje. Férfiről beszélek én nő vagyok 😁
Nem vagyunk házasok. Csak élettársak
ez toxic.
szepen lassan kiöl mindent majd benned. aztan ha lesz egy pasin akivel egyutt nevetsz rengeteg a tema akkor latod majd jobban mibe vagy
a csendeseknek azokincse sincs nemhogy frappáns velős válaszaik hogy majd lehetne veluknoda vissza egymást csipkedni vagy viccelodni vagy barmin is nevetni. az agyuk is kisebb.
egy csendes ember szerint: kék az ég kit erdekel
egy nem csendes szerint: hu ma jo ido lesz este is mehetunk medencés szabadteri ejszakai partykra vagy a csillagvizsgaloba most fog latszani a jupiter, vagy csinaljuk ma az eg alatt mit szolsz?
eg es föld egy szokincs es gondolatgazdag ember meg egy csendes szűkszavu.
Én is csendesebb férj vagyok, semmi baj nincs a szókincsemmel.
Egyszerűen nem szeretek a semmiről órákat beszélgetni. A feleségem pl ha telefonál valakivel akkor kb fél-1 órát beszélnek, én max 5 perc alatt megbeszélem a lényeget.
Kedves kérdező: először próbálj meg vele arról beszélni ami jobban érdekli, esetleg lényeges információt közölj, pl.: ma menjünk el ebédelni valahova, és ezután válts témát. Nálunk így szokott lenni, aztán jókat beszélgetünk. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!