Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a férjetek ezt csinálná?
Akkor most ő a mentsvára, az a személy aki megérti, hiszen ő is rossz kapcsolatban volt. Ebből van a "belezúgás", mert támaszt nyújt helyetted!
Beszéljétek meg a problémákat vita nélkül, engedj te is, ő is.
Ha nincs kompromisszum, kommunikáció, őszinteség, bizalom, akkor nektek annyi.
Légy türelmesebb, hátha vissza tudod édesgetni, de csak hátha. :/
Zavarna. Az,hogy egy másik nővel beszélget,mikor nekünk is lenne mit megbeszélni. Az,hogy észre sem veszi,hogy neked ez rosszul esik. Az,hogy az együtt tölthatő időt egy számomra idegenre pazarolja.
Én biztos nem játszanám a mártírt,hanem kerek perec elmondanám a véleményemet erről az egészről. A többi meg attól függ,hogy szeret e engem,és veszi a lapot,vagy annyit sem érek neki,hogy ne bántson meg.
Legközelebb mondd azt, hogy neked is kell valaki, akivel beszélgetni tudsz, úgyhogy most átugrasz egy barátodhoz kávézni. Aztán csukd rá az ajtót. Hátha leesik neki.
De szerintem is ebből baj lesz. Azért van otthon több vita, mert a kolléganővel szolidaritást érez. Az ő kapcsolata xar volt, egyfeszt panaszkodott. Ő is panaszkodott rád, ezért felerősödtek irántad a negatív érzései.
Most mindketten vigasztalják egymást, aztán a végén össze is jönnek. Ez 99% így szokott végződni.
Attól, hogy nem vékony, vagy vékony de SZERINTED csúnya a férjed szerint lehet ellenállhatatlan! Azt vedd tudomásul (a jó Isten áldjon már meg téged!!!), hogy az a kövér(vagy vékony csúnya nő) előbbre tart nála, mint te. Azért, mert ő megérti a férjed helyzetét:
"a párom nem szeret, a párom csak kiabál velem, a párom nem kíván stb" mert abban volt!
A férjed HA nem is vonzódik hozzá MÉG akkor is már egyetértés van köztük, egy szoros kapocs, amiből vonzalom, szerelem lehet.
DE az a nagy helyzet, hogy A férjed SZÍVESEN MEGHÚZNÁ, csúnya nővel nem barátkozna!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!