Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par hónapja kapcsolatba vagyok egy nővel akinek vannak gyerekei a volt férjével felesbe nevelik a gyerekeket, tett egy olyan kijelentést hogy +2napig nála lesz a gyerek, mert az exe randizni megy ez normalis rám nezve? Vagy ram tekintettel?
30#
Működhet úgy is a kapcsolat, csak nem mindenkinek való. Èn páromnak is van egy gyereke előző kapcsolatból. A kezdetektől tudtam mit vállalok be, nem úgy fordultam a gyerek felè hogy egy teher. Boldog családi èletet èlünk.
31, biologiai okai vannak a nő nagyon erős kötödést érez a gyerekei apjához, igazi férfi.
Te meg egy kivert kutya szintjén voltál, nem egy férfi akinek gyereket szült, csak egy szánalmas fiuka aki belemegy az igazi férfi gyerekeinek kiszolgálásába
35# pár hónapos kapcsolatba nem kéne ennyire belevonni a gyerekeket papás mamást játszani. Ez nem egy stabil kapcsolat még. Mi van ha szakítanak? Szegény gyerekek háromhavonta új pasija legyen anyunak?
Én biztos nem terhelném a gyereket ezzel.
Randizgassanal dugjanak ennyi elég
Pont erre akartam kilyukadni mint a 37#. De f.ig le lettem pontozva.
Miért is?
26# voltam
Szerveztél programot talán arra a két napra? Ha ott a gyerek nem tudtok találkozni? Hármasban is elmeghettek bárhova.
És igen, a gyerek lesz az első mindig, és jól teszi, ha jó kapcsolatot tart a gyereke apjával. Neki is szüksége lehet majd pár pluzs napra más alkalommal.
Ne kezdj gyerekes nővel, ha ilyen frusztrált vagy, hogy személyes támadásnak veszed a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!