Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par hónapja kapcsolatba vagyok egy nővel akinek vannak gyerekei a volt férjével felesbe nevelik a gyerekeket, tett egy olyan kijelentést hogy +2napig nála lesz a gyerek, mert az exe randizni megy ez normalis rám nezve? Vagy ram tekintettel?
Èn olyan programokat szerveztem, ahova a gyereket is tudtuk vinni magunkkal. Ez jó lehetőség volt arra is hogy a gyerekkel jobban megismerjük egymást.
Nem mindenkinek való az hogy olyan párt válasszon akinek gyereke is van. Ha duzzogás van, meg fèltèkenykedès, akkor ez nem a te utad.
Én értelek kérdező, és teljesen igazad van. A helyzet az, hogy ennek a nőnek nem vagy annyira fontos. Éppen annyi elég belőled neki amennyi.
Arra meg rájöhetne a nő, hogy az exe egyre többet rá fogja testálni a gyereket a párodra.
Miért?
1. hogy ne tudjatok randizni kettesben
2. Hogy addig is nem neki kell etetni a gyereket
3. Neki így több a szabadideje tököt vakarni
4. Ne kelljen gyerektartást fizetni, így is alig fizet mivel "fekesbe" vannak, gyakorlatilag meg nincsenek felesbe.
Apukák ezért akarják a felest, hogy ne kelljen gyt fizetni, aztán menet közben ráteszik az asszonyra a gyerket, aki persze úgysem fog nemet mondani.
Minden anya rohadtul kiszolgáltatott.
Mert ha egy apa pattintja le a gyerekét az rendben van, ha egy anya, na azt aztán mindennek elmondják.
Hülye a nőd hogy ezt nem látja át, igenis kérje a 2 nap kompenzálását a rend kedvéért.
Vagy indítványozza a kizárólagos felühyeletet, de akkor vastagon fizettesse is ki a gyt. És akkor mehet a kétheti gyerekláthatás hétvégente.
"De most nincs igazam ebben amit írtam utoljára? Nálam az lenne a korrekt ebben az esetben hogy a pasimra is gondolok."
De. Jól mondod. Az a korrekt, ha a pasijára IS gondol. De te nem ezt várod el. Te azt akarnád, hogy a kedvedért dobja el a gyerekét. Hogy szabaduljon tőle, amilyen hamar csak tud.
Nos, az ilyen lelköletű emberektől kell minél hamarabb megszabadulni. Azt, hogy egy anyának a gyereke egy fontos tényező, akár tőled van, akár nem, ha nem megy elfogadni, akkor keress olyan nőt, akinek nincs gyereke, és soha nem is akar. Ugyanis tudod, az a normális, hogy egy anya szereti a gyerekét, és nem azon igyekszik, hogy minél hamarabb lepasszolja. Ezt azért szem előtt kellett volna tartanod akkor, amikor összejöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!