Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tehetnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék? Próbáltam vele megbeszélni, de nem sikerül.

Figyelt kérdés
5 hónapja született a második gyerekünk a férjemmel. Az első most középsőcsoportos, nála alig bírtuk kivárni a kötelező 6 hetet, annyira kívántuk a szexet. A kapcsolatunkban korábban sosem volt gond a szexxel, mind a két terhességemnél kb a 8. hónapig végig szexeltünk, utána nekem kicsit kellemetlenné vált, úgyhogy csak kézzel csináltuk. Most a fiúnk császárral született, egyáltalán nem így terveztük, de az orvos vajúdás közben azt mondta, ez a biztonságosabb, hát akkor legyen így. Azóta viszont a férjem rám sem bír nézni fehérneműben vagy meztelenül, szerintem a heg az oka, különben nem értem, mert a heget kivéve ugyan így nézem ki az első terhességem után is. Minden este megér, hogy vegyek hálóinget, ne aludjak mellette meztelenül, ha átöltözöm vagy ilyesmi, akkor kimegy a szobából, nem fürdik velem, semmi, és hát persze szex sincsen egyáltalán. A múltkor konkrétan megkért ingerülten, hogy ne a nappaliban szoptassak már, ahol a nagyobb gyerek is meg mindenki látja, menjek be a hálóba vagy a babaszobába… Teljesen értetlenül állok a helyzet előtt, mert eddig tényleg nem volt ilyen. Mostanában elolvastam egy-két erotikus könyvet, mert jól esett. Fuu ne tudjátok meg mit kaptam mikor meglátta az éjjeliszekrényemen és beleolvasott. Nem tudom mitévő legyek, úgy érzem magam mint kamaszként amikor elbújtam a fürdőszobába maszturbálni… 29N

2023. júl. 19. 12:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, most lesz hamarosan 5, szerintem is teljesen normális ha látja. A férjem egyik szülésnél sem volt bent, vajúdásnál még igen, de aztán a váróban volt. Ezt én is így akartam, hogy pont ezt ami most van, ne kockáztassuk. Dehát mégsem bír rám nőként nézni. Nem mondanám magam szexéhesnek, de kb fél éve nem szexeltem, nyilván eléggé hiányzik.
2023. júl. 19. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

uzenem neki, hogy amelyik no azt akarja, hogy meg legyen d.gva, az meg is lesz.

kerdes, hogy ez o lesz vagy valaki mas.

;)

kitartast.

2023. júl. 19. 15:03
 13/13 Bright Knight ***** válasza:
Elég szektásan viselkedik. Nem kaphatott valami "beavatást"?
2023. szept. 11. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!