Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tehetnék?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék? Próbáltam vele megbeszélni, de nem sikerül.

Figyelt kérdés
5 hónapja született a második gyerekünk a férjemmel. Az első most középsőcsoportos, nála alig bírtuk kivárni a kötelező 6 hetet, annyira kívántuk a szexet. A kapcsolatunkban korábban sosem volt gond a szexxel, mind a két terhességemnél kb a 8. hónapig végig szexeltünk, utána nekem kicsit kellemetlenné vált, úgyhogy csak kézzel csináltuk. Most a fiúnk császárral született, egyáltalán nem így terveztük, de az orvos vajúdás közben azt mondta, ez a biztonságosabb, hát akkor legyen így. Azóta viszont a férjem rám sem bír nézni fehérneműben vagy meztelenül, szerintem a heg az oka, különben nem értem, mert a heget kivéve ugyan így nézem ki az első terhességem után is. Minden este megér, hogy vegyek hálóinget, ne aludjak mellette meztelenül, ha átöltözöm vagy ilyesmi, akkor kimegy a szobából, nem fürdik velem, semmi, és hát persze szex sincsen egyáltalán. A múltkor konkrétan megkért ingerülten, hogy ne a nappaliban szoptassak már, ahol a nagyobb gyerek is meg mindenki látja, menjek be a hálóba vagy a babaszobába… Teljesen értetlenül állok a helyzet előtt, mert eddig tényleg nem volt ilyen. Mostanában elolvastam egy-két erotikus könyvet, mert jól esett. Fuu ne tudjátok meg mit kaptam mikor meglátta az éjjeliszekrényemen és beleolvasott. Nem tudom mitévő legyek, úgy érzem magam mint kamaszként amikor elbújtam a fürdőszobába maszturbálni… 29N

2023. júl. 19. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Azta k.rva....kérdező, nagyon sajnállak.

Érdemi tanáccsal nem tudok szolgálni, de kitartást kívánok.

De, hogy a férjednek nem így kellene kommunikálnia, az is fix. Ahogy olvastam a soraidat, a vérnyomásom is felment. Nálunk a volt férjem a szülést is végignézte, mégis ugyanúgy kívánt, mint azelőtt...

Az biztos, hogy nem hagynám magam a helyedben. Fejmosást igényelne a palid.

2023. júl. 19. 12:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Hidd el, próbálkoztam, de hatni nem hat, az meg a gyerekeknek is rossz ha mi veszekszünk.
2023. júl. 19. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Fú ez nehéz helyzet. Erről muszáj lesz beszélnetek. Arra kellene rávenni, hogy ne veszekedjen, hanem próbálja megfogalmazni, hogy mi a baja konkrétan. Amíg te kétségbeesetten találgatsz, hogy mi lehet a baj, ő meg csak fújtat, mint egy hisztis óvodás, addig nem fogtok tudni előre lépni. Egy délutánra egy nagyi nem tudná vállalni a gyerekeket, hogy ti kettesben lehessetek? Nem valószínű, hogy ez nyugodt hangon menni fog. Nem szabad meghátrálnod, csak mert kiabál. Állj ki magadért és a házasságotokért.

Ha tényleg ez a heg a baja (bár ez biztos nem ennyire egyszerű), akkor azt idővel lehet plasztikáztatni. Nem olcsó, de azért nem a megfizethetetlen kategória.

2023. júl. 19. 12:50
 4/13 A kérdező kommentje:

Végülis le tudok annyi tejet fejni, hogy a kicsi is el tudjon menni a nagymamához egy délutánra. Meg lehet próbálni, mert tényleg érdekelne mi a konkrét baja.

A hegplasztikában is igazad van, de az én testem, és őszintén én ezt nem annyira szeretném. Mármint már az első terhességemnél tudtuk, hogy benne van a pakliban a császár, nem meglepetésként ért.

2023. júl. 19. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd, hogy lerázzon, meg kiabálással megfélemlítsen. Írd le papírra a kérdéseidet és a félelmeidet amiről beszélni akarsz vele. Ha ott van előtted meg előtte, akkor nehezebben tereli a témát. Igen, jó volna, ha ezt a beszélgetést gyerekek nélkül tudnátok megoldani, hogy az se lehessen kifogás, hogy jajj a gyerekek ne hallják, hogy veszekedtek.
2023. júl. 19. 13:04
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez durva a javából.

Most vagy a heg miatt nem akar téged, vagy megunt. Esetleg elege van mindenből és mindenkiből (munka, hogy otthon a gyerekek vannak tudatalatt, el van fáradva, stresszes), besokkalt.

2023. júl. 19. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Ebben az a legdurvább, hogy nem mondja el, hogy mi a baja, de nem azért, hogy ne bántson meg, hiszen utána szándékosan megbánt.

Valószínűleg a heggel lehet baja, de ez is érthetetlen. Nekem 5 hónap után csak egy vékony fehér volt, pedig egyáltalán nem gyógyult szépen, sőt szinte azonnal begyulladt.

A helyedben egyszer ültetném le beszélgetni, hogy ez nem normális, és mondja el, hogy mi a baja. Ha erre nem hajlandó, én összecsomagolnék és otthagynám. Nem akarnék ilyen házasságban leélni egy életet. De ez ugye én vagyok.

2023. júl. 19. 13:45
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 nekem sem feltűnő egyáltalán
2023. júl. 19. 13:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

hub+

ferfikent irom, hogy ez gaz. 3 gyerekunk van, 2-nel benn voltam a szuloszoban. a felesegemnek azota tucatnyi mutetje volt egeszsegugyi intim es has plasztika, mellplasztika, stb de soha nem neztem ugy a hegekre, hogy uristen milyen undorito mar.

szerintem vagy valami sokkhatas erte vagy valami mas van a hatterben es erre fogja.

mindenkeppen uljetek le beszelni errol es ne hagyd, hogy kiterjen a valasz elol.

az o gyerekeinek adtal eletet, mi az, hogy ne a nappaliban szoptass? egy 5 ev koruli gyereknek ez teljesen normalis, a testvere. neki meg plane.

en osszetennem a ket kezem, ha a felesegem igy kivanna a szexet, ahogy te leirod.

sok sikert.

2023. júl. 19. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyerekem és férjem se, de ez elég kellemetlen…

Úgy érzem a férjed problémamegoldó képessége elég sz@r, már bocsánat.. ezt muszáj lesz megbeszélni, egy nyugodt környezetben, mindenképpen gyerekek nélkül, ha nem fogja elmondani akkor szembesítsd a következményekkel… rossz belegondolni mi lehet a háttérben, előttem írták hogy lehet besokkalt (gyerekek, munka), de én nem zárnám ki, hogy a harmadik személy felbukkanását sem

2023. júl. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!