Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék? Próbáltam vele megbeszélni, de nem sikerül.
Azta k.rva....kérdező, nagyon sajnállak.
Érdemi tanáccsal nem tudok szolgálni, de kitartást kívánok.
De, hogy a férjednek nem így kellene kommunikálnia, az is fix. Ahogy olvastam a soraidat, a vérnyomásom is felment. Nálunk a volt férjem a szülést is végignézte, mégis ugyanúgy kívánt, mint azelőtt...
Az biztos, hogy nem hagynám magam a helyedben. Fejmosást igényelne a palid.
Fú ez nehéz helyzet. Erről muszáj lesz beszélnetek. Arra kellene rávenni, hogy ne veszekedjen, hanem próbálja megfogalmazni, hogy mi a baja konkrétan. Amíg te kétségbeesetten találgatsz, hogy mi lehet a baj, ő meg csak fújtat, mint egy hisztis óvodás, addig nem fogtok tudni előre lépni. Egy délutánra egy nagyi nem tudná vállalni a gyerekeket, hogy ti kettesben lehessetek? Nem valószínű, hogy ez nyugodt hangon menni fog. Nem szabad meghátrálnod, csak mert kiabál. Állj ki magadért és a házasságotokért.
Ha tényleg ez a heg a baja (bár ez biztos nem ennyire egyszerű), akkor azt idővel lehet plasztikáztatni. Nem olcsó, de azért nem a megfizethetetlen kategória.
Végülis le tudok annyi tejet fejni, hogy a kicsi is el tudjon menni a nagymamához egy délutánra. Meg lehet próbálni, mert tényleg érdekelne mi a konkrét baja.
A hegplasztikában is igazad van, de az én testem, és őszintén én ezt nem annyira szeretném. Mármint már az első terhességemnél tudtuk, hogy benne van a pakliban a császár, nem meglepetésként ért.
Hát ez durva a javából.
Most vagy a heg miatt nem akar téged, vagy megunt. Esetleg elege van mindenből és mindenkiből (munka, hogy otthon a gyerekek vannak tudatalatt, el van fáradva, stresszes), besokkalt.
Ebben az a legdurvább, hogy nem mondja el, hogy mi a baja, de nem azért, hogy ne bántson meg, hiszen utána szándékosan megbánt.
Valószínűleg a heggel lehet baja, de ez is érthetetlen. Nekem 5 hónap után csak egy vékony fehér volt, pedig egyáltalán nem gyógyult szépen, sőt szinte azonnal begyulladt.
A helyedben egyszer ültetném le beszélgetni, hogy ez nem normális, és mondja el, hogy mi a baja. Ha erre nem hajlandó, én összecsomagolnék és otthagynám. Nem akarnék ilyen házasságban leélni egy életet. De ez ugye én vagyok.
hub+
ferfikent irom, hogy ez gaz. 3 gyerekunk van, 2-nel benn voltam a szuloszoban. a felesegemnek azota tucatnyi mutetje volt egeszsegugyi intim es has plasztika, mellplasztika, stb de soha nem neztem ugy a hegekre, hogy uristen milyen undorito mar.
szerintem vagy valami sokkhatas erte vagy valami mas van a hatterben es erre fogja.
mindenkeppen uljetek le beszelni errol es ne hagyd, hogy kiterjen a valasz elol.
az o gyerekeinek adtal eletet, mi az, hogy ne a nappaliban szoptass? egy 5 ev koruli gyereknek ez teljesen normalis, a testvere. neki meg plane.
en osszetennem a ket kezem, ha a felesegem igy kivanna a szexet, ahogy te leirod.
sok sikert.
Nekem nincs gyerekem és férjem se, de ez elég kellemetlen…
Úgy érzem a férjed problémamegoldó képessége elég sz@r, már bocsánat.. ezt muszáj lesz megbeszélni, egy nyugodt környezetben, mindenképpen gyerekek nélkül, ha nem fogja elmondani akkor szembesítsd a következményekkel… rossz belegondolni mi lehet a háttérben, előttem írták hogy lehet besokkalt (gyerekek, munka), de én nem zárnám ki, hogy a harmadik személy felbukkanását sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!