Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolattal van a baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolattal van a baj, vagy magával a kapcsolattal?

Figyelt kérdés
Fél év ismerkedtünk meg a neten, azóta heti-másfél heti rendszerességgel tudunk találkozni 1-2-3 napokra plusz ugye tartjuk a kapcsolatot neten/telefonon. Viszont valahogy nem érzem azt a mély kapcsolódást amikor nélküle vagyok, olyan mintha csak kb haverok lennénk így, hogy nincs fizikai kontakt. Ha találkozunk akkor teljesen máshogy érzem magam: sokkal jobban tudok rá figyelni, mindig hozzáérnék, csinálnék vele valamit plusz ugye megvan a szexuális töltete is a dolgoknak. A mindennapok ennek ellenére förtelmesek. Sosem volt még távkapcsolatom, igazából kapcsolatom is csak 1 ezen kívül. Ez mennyire normális így az elején is akár, hogy ha nem vele vagyok akkor kb emlékeztetnem kell magamat arra, hogy ő a barátnőm? Javulhat ez ha összeköltözünk vagy itt mással van a gond? Mellesleg a gondolkodásunk nagyon megegyezik, a humorunk is ijesztően ugyanaz, tényleg klappol a nagykönyv szerint minden, csak nem érzem olyan mélynek a dolgot mint az első barátnőmmel, akivel az ismerkedési fázisban is sülve-főve együtt tudtunk lenni.

2023. júl. 19. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Távkapcsolatban mindig lesznek ilyen fázisok addig amíg össze nem költöztök (ha addig ki tartotok). Mi 2 évig voltunk távkapcsolatban és örültünk, ha havonta tudtunk találkozni. Rengetegszer éreztünk így mint te. Főképp az a remény tartott össze minket a szerelem mellett, hogyha együtt élünk majd jobb lesz. Sokszor majdnem lezártuk, de végül ki tartottunk és össze költöztünk. Valóban sokkal jobb azóta minden, nincsenek olyan gondjaink mint előtte, persze nem felhőtlen az élet, és nem csak fent vagyunk mindig. Viszont bánom, hogy ilyen sokáig húztuk az összeköltözést, 1 év után kellett volna. Sok felesleges stresszt megspóroltunk volna magunknak.

Szerintem hagyj neki időt, mi is úgy voltunk, hogy amikor együtt voltunk minden szupi. De azt is javaslom, hogy mondd el neki és beszéld meg vele, hogy így érzel. Lehet ő is gondolkodott hasonlón.

2023. júl. 19. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
A távkapcsolat nem működik.
2023. júl. 19. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Távkapcsolat az ilyen, ha 1-2 éven belül nem költözik vki, vége, halott
2023. júl. 19. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
A férjem (7éve voltunk egyutt) kapott egy nagyon jo lehetoseget Belgiumban, engem meg itt léptettek előre, pont egy héttel elotte! 1.5 évig kulon éltünk, havonta 1-2x talalkoztunk, de a kiküldetés vége felé, pl 4 honapig nem! Minden nap órákat dumáltunk viberen, skypon, kamerával, volt, hogy egyutt vacsiztunk, vagy együtt főztünk kamerával! Néha online jatszottunk (sakk, amőba, malom, honfoglalo) A mai világban a távkapcsolat, simán tud müködni a technika nyujtotta eszközökkel. Ha nem megy, véleményem szerint a kapcsolattal van a baj!
2023. júl. 19. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Két lehetőség van.

A. Kitartotok egymás mellett

B. Az egyik bedobja a törölközőt

Nekem sajnos az utóbbi történt,

én a lehetőségekhez képest is sokszor próbáltam találkozni vele, sokszor erőmön felül megoldottam, főleg a fizetésemhez képest.

Aztán sajnos mi is párszor elérkeztünk nehezebb időszakokhoz, a legutolsó ilyen alkalommal pedig kidobott a barátnőm.

Én például nem tudtam volna őt soha elengedni, de ami a legfontosabb, hogy nem is akartam, marhára nehéz egy ilyen kapcsolatot fenntartani, mert rengeteg lemondással jár, és a távolság néha konfliktust szül, akár a szex terén, akármilyen téren, ezeket pedig kezelni nem könnyű, sajnos én így jártam, rengeteg dolgot nyeltem le egyébként, rengeteg dologról mondtam le a kapcsolat érdekében, de sajnos az összeköltözésre még egy kicsit várni kellett volna(anyagi dolgok miatt).

A tavkapcsolat egyébként véleményem szerint nagyon sok mindenre rámutat, ha valaki nem kitartó, akkor az nagy valószínűséggel akkor sem lesz az ha összeköltözik a másikkal.

Sajnos úgy cserélgetik az emberek a partnerüket mint a bugyogóikat, ilyen világot élünk.

Ha nem vagy biztos magadban és az érzéseidben akkor ne is erőltesd szerintem.

2023. júl. 19. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem így, hogy eleve így indult a kapcsolatotok, ez teljesen normális. Nem tapasztaltátok, milyen az, ha több időt töltötök együtt.

A kapcsolatunk elején munka miatt mi is csak hétvégén találkoztunk. Voltak időszakok, amikor többet, de az volt az általános. Nyilván hiányzott, de éltük az életünket, telefonon minden nap beszéltünk. Ez volt a normális, a megszokott.

5 év után költöztünk össze (mert előtte még iskolába jártam). Most már ha anyukámnál töltök néhány napot, jobban hiányzik, mint amikor megszokott volt, hogy napokig nem találkozunk.

Szóval azért ilyen ez szerintem, mert így szoktátok meg. Ha egyhuzamban több időt együtt töltenétek, utána fájdalmasabb lenne külön lennetek szerintem.

2023. júl. 19. 22:28
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Ez csak meddő gatyázás, kérdező. Sajnálom, de ezt kell mondanom. Tudod, nem mindenkivel illünk össze egyformán. Van, akit az első pillanattól rühellünk. Van, aki közömbös, számunkra, van, akit kedvelünk, van, akibe bele tudunk szeretni, és van, akinek egyetlen pillantásától megroggyan a térdünk. Na, az utóbbi kategória az, akivel érdemes összekötni az életünket. Ha nem így teszünk, könnyen lehet, hogy később találkozunk csak az illetővel, és bizony akkor felrúgunk mindent, amit addig felépítettünk. Láttam én már addiktológus főorvos asszonyt megszökni az alkoholista hajóskapitánnyal, hátrahagyva szerető férjet, három gyereket, az imádott munkát. Mindent. Férfit is láttam, szintén jól szituált, családost, De aki lelépett a bérszámfejtő Gizikével. De említhetném magamat is,aki közel 50 felejthető kapcsolattal a hátam mögött nősültem, mégis 18 évvel később olyan leckét kaptam kalandól, hogy a fal adta a másikat.
2023. júl. 23. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!