Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatról?
Teljesen jó, ideális. Nem mennek egymás agyára, a távolság nagyon jó dolog e téren.
Jobb, mint 0-24 összezárva lenni valakivel minden szabadidődben, ami nem munka, bevásárlás vagy az utazás.
Én komolytalannak és röhejesnek tartom. Számomra ez nem igazi kapcsolat és nem is mennék bele. Gyakorlatilag viselni a kapcsolat minden kötelezettségét anélkül, hogy cserébe szeretetet és támogatást kapnál. Hűségesnek lenni valakihez és kizárólagos kapcsolatban lenni valakivel, aki nem is része az életednek. Fenntartani egy helyet az életedben és a szívedben egy olyan embernek, aki ott sincs, hogy betöltse.
Nekem ez olyan érzés, mint özvegynek lenni.
9.
Pont fordítva. Kapsz szeretet és támogatást, de nem kell mellé elviselni a rossz dolgokat (kötelező és értelmetlen látogatást az idióta rokonainál, vásárolgatások (mint hobbi, tehát nem a kötelező kaja-bevásárlás!!!), állandó kompromisszumok kötése.
Sejtem, hogy az lesz a válasz, hogy "De egy igazi szerelemben ilyenek nincsenek". Na igen, a Húsvéti Nyuszi pedig tojást tojik és létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!