Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható egy kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt.Nem vagyunk már fiatalok. 40 felett vagyunk már. Általam megismerte egyik régi barátnőmet akinek alkoholista férje van. Már nem járunk ugyan össze vele de párom minden képet lajkol neki a facebookon. Sőt most kitett a gyerekeivel képet és párom be imádozta vagyis nyilvánosan beszivezte! Számomra megalázó! Igen szóltam páromnak érte h ezt miért kellett és az volt a válasza h ismeri a gyereket is miért ne tehetne szívet rájuk. Sőt még velem üvöltözött hogy ezért én merek szólni neki!

Titeket is zavarna vagy velem vannak már nagy bajok ?

2023. júl. 18. 08:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Próbálok a te helyzetedbe belehelyezkedni, mármint abba, hogy zavarjon egy ilyen szívecskés, de akkor is úgy gondolom hogy ez túl van reagálva...

Nem gondolod, hogy azért likeol, szívecskézik, mert sajnálja a nőt, illetve a gyerekeit? Nem lehet könnyű egy alkohol beteg emberrel élni, ilyenkor minden dícséret, és szép szó jól esik.

Az én férjem pl a kolléganőjének virágot vitt, mert anyáknapjára a saját fia nem vitt neki. Elhiheted hogy nem hajt rá, az én párom biztosan nem csinálna ilyet és nem azért mondom mert pl naiv lennék, és csak elhitetem magammal ezt. Ha ismernéd, tudnád, hogy képtelen a megcsalásra.

Ez egy gesztus, egy vígasztalás, embertársunk támogatása.

Én is szoktam a barátnőm férjének képeit szívecskézni, ha a gyerekkel van fényképezve, és eddig még sose jutott eszembe hogy ez gáz lenne, sőt most hogy gondolkodom már a férjem előtt is szívecskéztem ilyesmi képet, és olyanannyira általános dolog ez hogy még a fejét se kapta fel rá.

Azt kellene megvizsgálni, milyen a kapcsolatotok egyébként, ha ez egy őszinte, szeretetteljes kapcsolat, ilyesminek bele kell férnie.

2023. júl. 19. 09:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha most élne keresztfiaim apja vagy nevelőapjuk tette ki képet a családról és párom szívezné, akkor ugyanígy ki kéne akadnom?? Ez őrültség! Ha én így kiakadnék, ő kiabálhatna és számonkérhetne jogosan. Család vagy gyerek szívezéséről van szó, akik ráadásul ismerősök! Szerintem annak a férfinek nincs erre szüksége.

35/F

2023. nov. 22. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!