Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható egy kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt.Nem vagyunk már fiatalok. 40 felett vagyunk már. Általam megismerte egyik régi barátnőmet akinek alkoholista férje van. Már nem járunk ugyan össze vele de párom minden képet lajkol neki a facebookon. Sőt most kitett a gyerekeivel képet és párom be imádozta vagyis nyilvánosan beszivezte! Számomra megalázó! Igen szóltam páromnak érte h ezt miért kellett és az volt a válasza h ismeri a gyereket is miért ne tehetne szívet rájuk. Sőt még velem üvöltözött hogy ezért én merek szólni neki!

Titeket is zavarna vagy velem vannak már nagy bajok ?

2023. júl. 18. 08:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Marhára unatkozik pár ember, hogy ide jár kötekedni, meg ugatni. Akartam válaszolni, de inkább hagyjuk. Franc akar céltábla lenni. Jó szórakozást! Kérdező, részvétem...
2023. júl. 18. 09:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot jegyeznék meg:

1. Az, hogy mik a szabályok, a két fél közösen fekteti le.

2. Komolyan egy 40 évesnek el kellene magyarázni, hogy egy kapcsolatban illene egymással kommunikálni?

2023. júl. 18. 09:51
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

#11: itt igazából csak Te ugatsz, és a Kérdező az, aki nagyon unatkozik.

Ha valami hasznosat írsz, akkor még lenne is értelme a válaszodnak, de csak kötekedsz...

2023. júl. 18. 10:02
 14/22 anonim ***** válasza:
40%

A gyerekeivel készült képet be is szívezte?! Ez megcsalás! Ez szörnyű!

Elképzelem, hogy kinyújtotta az ujját a kijelző felé, majd előhívta a reakciókat, és aztán MEGÉRINTETTE! A KIJELZŐT! Azon is a SZÍV jelet!

És mindez még semmi, mert nem ám a barátnőd fürdőszobai szelfijét tapperolta, neeem… A GYEREKEIVEL készült fotót, azt! EZ ISZONYAT!

És ez a romlott emberi szégyenpóc még merészelte is kikérni magának a dolgot!

2023. júl. 18. 10:04
 15/22 A kérdező kommentje:

14#

Hiába gúnyolódsz amíg veled nem csinált ilyet a párod h melletted más nőkre szivet küld addig úgyse fogod átérezni a súlyát. További szép napot

2023. júl. 18. 10:32
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk én teszek csak ilyet , mégsem problémázik nekem, hogy mit miért likolok és milyen formában N29
2023. júl. 18. 11:26
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, túlliheged. Majd ha kétértelműen beszélgetnek a hátad mögött, akkor már jogosan borulsz ki.
2023. júl. 18. 11:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztm is túlgondolod. Ha minden képét meg mindet is szívez idegesítő lehet. De ilyen képeket én is szoktam szívezni.
2023. júl. 18. 17:15
 19/22 anonim ***** válasza:
37%

Sziasztok!

A Kérdező említette,hogy minden képét szokta kedvelni ennek a szóban forgó hölgynek a párja.

Nyilván ez sokadik eset volt, eddig sem esett jól neki,de most valamiért ez tette be a kiskaput Kérdezőnknél.

Ha egyébként is vannak arra utaló jelek,hogy bejön a barátnő az embernek,akkor szerintem jogos a kiakadás.A likeolgatás csak a jéghegy csúcsa úgymond.Szóval valahol megértem a kérdés megfogalmazóját is.A netes nyálcsorgatás,hízelgés simán a tiszteletlenség jele komoly kapcsolatban,én legalábbis így látom.Más egy sima like néha,illetve megint más tészta a folyamatos reakciózás a másik nő posztjaira,plusz a szívecske...

2023. júl. 18. 18:41
 20/22 A kérdező kommentje:

19#

Köszönöm szépen !!

Én is így gondolom. Az h a barátnőm minden képét lájkolja meg nem is szóltam.Annyit elmondok h már nem járunk össze ezzel a hölggyel / meg nem vele éltem mikor olyan joba voltunk /tehát a párom igazan nem is ismeri h ekkora odaadással lakoltassa ezért se értem. De most h beszivezte a gyerekes fotóját azért felment bennem a pumpa...ahogy írtad egy komoly kapcsolatba eszembe nem jutna ilyet megtenni a párommal h más férfit mégha a fiával tenne ki fotót én beszivezzem. És ha szóvá tettem meg arrogánsan kiakadt meg neki állt feljebb

Ilyenkor jövök rá h egy undorító " parom" van

2023. júl. 18. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!