Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire rossznak engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire rossznak engem a barátom?

Figyelt kérdés

Ha szépen kiöltözöm, akkor mondta ár azt, hogy k-----san nézek ki. Ha nem teszek ki neki annyi elegendő kaját neki, amennyit ő gondol, akkor én és családom sajnáljuk tőle a kaját, és annyi adagot vittem neki, ami kb. egy kis kutyának lenne elegendő, de nem neki.

Még az sem tetszik neki, hogy napszemüveget viselek, mert olyankor nem látja szemem, és volt is már olyan, hogy elvette tőlem, illetve a telefonom is volt már olyan, hogy csak úgy elvette, mert ő nem akarta hogy nyomkodja, de ő nyugodtan telefonhat még mellettem is.

Amit még észrevettem vele kapcsolatban, hogy bármit is szeretek, vagy szeretnék csinálni, az neki minden rossz, pl. szeretem xy filmet, akkor az már rögtön rossz, és sose nézne meg velem olyan filmet, amilyet én szeretnék.

Nem egyszer már az is előfordult, hogy a kajámat is elvette, mert azt akarta, hogy vigyek be neki innivalót is, mintsem megkért volna.

Szerinte senkinek se kellenék, ha szakítanánk, max csak szexre, de ő nagyon szeret.

2023. júl. 17. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ők senkivel se tudnak boldogak lenni, őket az élteti, hogy másokat kikészítenek, de nem azok ők se csak erőt ad nekik, energiavámpírok, sok esetben nem is tudják, hogy betegek, csakhát a nárciszmus ellen én úgy tudom nincs gyógyszer...
2023. júl. 17. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Ez már a 8000. kérdésed... nem unod még? Mert vátoztatni nem fogsz, csak ide írkálsz átlag minden harmadik napon. :(
2023. júl. 17. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a frászfenéért vagy egy olyannal, aki ennyire bunkó veled?
2023. júl. 18. 11:11
 14/17 anonim ***** válasza:

"Szerinte senkinek se kellenék"

Most őszintén? Ez tipikusan olyan "kapcsolat", aminél még a magány is jobb.

"max csak szexre"

Ennél még egy szexkapcsolat is jobb. Ott legalább megvan az esélye, hogy valamilyen szinten megbecsül a másik. Itt meg nincs.

"de ő nagyon szeret"

Ha ezt elhiszed, akkor nálad is nagyon nagy gondok vannak.

Mint ahogy akkor is, ha elhiszed, hogy ez az egyetlen pasas, akit találhatsz. Láss már egy kicsit reálisabban! Ennél ha random leszólítasz egy pasast az utcán, az is 90%, hogy normálisabb ennél.

2023. júl. 18. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:

#21: Azért, mert az ilyenek SOHA nem fognak maguktól lépni. Nem tetszik nekik a kialakult helyzet, de kapcsolatfüggő, nagyon komoly lelki-mentális problémáik vannak, és SEMMIT nem fognak tenni azért, hogy nekik jobb legyen. De nem jó, így hát marad a folyamatos panaszkodás.

Ameddig a pasija nem dobja, addig 100%, hogy párnaponta találkozhatunk a kérdéseivel.

2023. júl. 18. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Mert olyan hülye vagy hogy még vele vagy. Miért is kéne akkor megbecsülnie? Én sem becsülöm azt a rongyot amibe a lábamat szoktam törölni.
2023. júl. 18. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ettől az írástól fáj a szemem
2023. júl. 18. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!