Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire rossznak engem a barátom?
Ha szépen kiöltözöm, akkor mondta ár azt, hogy k-----san nézek ki. Ha nem teszek ki neki annyi elegendő kaját neki, amennyit ő gondol, akkor én és családom sajnáljuk tőle a kaját, és annyi adagot vittem neki, ami kb. egy kis kutyának lenne elegendő, de nem neki.
Még az sem tetszik neki, hogy napszemüveget viselek, mert olyankor nem látja szemem, és volt is már olyan, hogy elvette tőlem, illetve a telefonom is volt már olyan, hogy csak úgy elvette, mert ő nem akarta hogy nyomkodja, de ő nyugodtan telefonhat még mellettem is.
Amit még észrevettem vele kapcsolatban, hogy bármit is szeretek, vagy szeretnék csinálni, az neki minden rossz, pl. szeretem xy filmet, akkor az már rögtön rossz, és sose nézne meg velem olyan filmet, amilyet én szeretnék.
Nem egyszer már az is előfordult, hogy a kajámat is elvette, mert azt akarta, hogy vigyek be neki innivalót is, mintsem megkért volna.
Szerinte senkinek se kellenék, ha szakítanánk, max csak szexre, de ő nagyon szeret.
Hagyd el őt, tönkretesz téged.
Sajnos az ilyen viselkedéstől érez hatalmad feletted, manipulál, megsért, azt akarja hogy elveszítsd az önbizalmad, ne higgy magadban.
Szerintem ő nárcisztikus, hidd el soha nem fogsz tudni egy egészséges párkapcsolatot kialakítani vele.
Szakíts vele!
Nárcisztikus, mint írják előttem, abból táplálkozik úgymond, hogy téged földbe taposs. Olyan rafinált módon manipulál, hogy elhiszed neki, hogy te vagy a rossz, te vagy a hibás, te vagy az értéktelen senki, soha senki nem fog szeretni, hogy odajutsz mint jobb akarsz lenni, bizonyítani akarsz neki.
Valójában viszont nem lehet neki, mert ő egy beteg állat, aki magától jobbat, szebbet, okosabbat soha nem fog látni, elismerni magától miközben ő a rossz, ő az értéktelen senki NEM TE VAGY AZ!
Ő tudja, hogy másnak a budos életben nem fog kelleni, hogy nem szeretné őt senki igazából. Te sem szereted, te csak gyenge vagy, naiv vagy, viszont a jó hír, hogy lehetsz erős és tapasztalt ember csak ki kell őt rúgni az életedből örökre!
Segítségedre szolgál a pszichoterapeuta, akivel erősebb, okosabb, jobb emberismerő lehetsz, de először mindenképpen el kell őt hagynod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!