Miért állitanak be engem irigynek, rossznak? Mikor nem vagyok az?
Figyelt kérdés
Esküő lesz a családban a közeljövőben, és ugy volt, hogy az én esküvőm is az ién lesz, de nem jön össze anyagiak miatt..Nekem ez nem gond..viszont a családban másnak is lesz és most mindenki ugy néz rám, mintha annyira irigy lennék a menyasszonyra..nekem ez nem oszt sem szoroz, hogy neki előbb lesz, mint nekem..talán azért mert az én eljegyzésem előbb volt mint az övé és az esküvővel meg "csuszok" és az lenne a "sorban" de mivel nem ugy lett ezért irigy vagyok?? Tudom, hogy el fog jönni az én időm is, mit idegeskedjek?2013. márc. 20. 20:28
1/8 anonim válasza:
Ma már egyszer ezt a kérdést feltetted...
Valami baj van?
Szeretnéd ha mondogatnánk, hogy nem vagy irigy?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel a kérdést..
2013. márc. 20. 20:36
4/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam? de akkor nem kell válaszolni...azthiszem nem egy olyan kérdés van itt a gyakorin, ami ismétli magát egy nap...bocsánat, hogy kimertem irni és előttem is volt hasonlo...
2013. márc. 20. 20:42
5/8 anonim válasza:
Oké, nem te tetted fel, de milyen választ vársz tőlünk?
6/8 anonim válasza:
Oké nem vagy irigy de ne is foglalkozz vele.
7/8 anonim válasza:
Ki tudja? Talán pont ők irigyek a menyasszonyra. Sokan kivetítik a lelki bajaikat másokra. Ne foglalkozz velük.
8/8 anonim válasza:
Csak sajat magukbol indulnak ki, hogy nekik rosszul esne, oket bantana, sot irigykednenek is a korabban hazasukora.
A masik kerdesben a menyasszony pont igy erez, ezt fejti ki....
Ennel pedig rosszul esik neki...
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!