Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleménydiktatúra? Nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleménydiktatúra? Nem lehet a tömeggel ellentétes véleményem, mert személyes sértésnek veszi?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem kamu, nem troll kérdés. Azért írom ide, mert az anonimitás miatt csak ide merem már, és reménykedek, hogy legalább néhány ember megérti.

Szóval... tudni kell, hogy a barátnőm orvosnak tanul, én is egészségügyi dolgozó vagyok. Most agyal azon, hogy milyen szakorvos legyen, és nagyon érdekli az idegsebészet és a traumatológia is. Én pedig annyit mondtam, hogy szerintem nem neki való. Nagyon megsértődött, és akkor próbáltam mondani, hogy nem ellene szól, én egyáltalán nem szeretném, hogy nő műtsön, pláne nem agyat. Ezt én nem primitív kocsmai bölcsességnek mondom, hanem rengeteg tapasztalatom van, amire alapozom ezt a véleményt.

A barátnőm megsértődött, sírt, de aztán kibékültünk.

Hétvégére pedig hazament a családjához, onnan meg úgy jött haza, hogy szakított velem a "nő ne műtsön" beszólásom miatt, ami után már kibékült és 2 hétig minden rendben volt.

Rendben van, hogy egy párkapcsolatban nem lehet véleményem, és gyakorlatilag bármilyen nő elől titkolnom kell hogy így gondolom mert különben szemétnek vagyok nyilvánítva?

Az pedig normális, hogy így lehet befolyásolni a barátnőmet? Ő már kibékült velem, de a családja simán teletömte a fejét, simán lehet dróton ráncigálni... Ezzel csak igazolja amit mondok, ilyen ember hogyan alkalmas durva döntések meghozatalára amelyeken életek múlhatnak és stressz alatt vágni egy másik embert?

2023. júl. 13. 15:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

"következményeket is megéri egy nő arcpirításig történő megalázása, ha cserébe elmegy onnan, pláne ha más pálya mellett dönt"

-hat ez eleg szomorú, csak úgy, mint a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben.

2023. júl. 13. 16:42
 22/37 A kérdező kommentje:
Sem nőnek, sem férfinak semmi esélye jobbnak lenni amíg ő él. Mivel még ha esélye is lenne rá akkor is annyi időbe telik, hogy rég meghal, mire eljut oda.
2023. júl. 13. 16:44
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Oké
2023. júl. 13. 16:47
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelem, ahogy a vén szar toporzékol, mint egy négyéves. "De ide nem jöhetnek lányoooook! 😭😭😭"
 25/37 anonim ***** válasza:
82%
Legközelebb ha kiviszed a szemetét, ha már ott vagy, le is szophatod.
 26/37 anonim ***** válasza:
95%
Élj akkor a sebészfőorvosoddal :D Istenem, hát ezt nem hiszem el, hogy ez tényleg megtörténik :D
2023. júl. 13. 16:58
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják mérgező munkahelyi légkörnek, mobbingnak, nem racionális döntésnek. (pszihopaták hívhatják így)

Tippelek. Te ott valami ápoló-raktáros vagy aki nem bírja elviselni, hogy a nője magasabb pozicióban,"felette" lesz, ugye?

2023. júl. 13. 17:00
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Az jobb lett volna, ugye, ha te ráncigálod dróton a saját elképzeléseddel. Ha rád hallgat, az lett volna önmaga meghazudtolása, a családja csak simán melléállt.
2023. júl. 13. 17:01
 29/37 anonim ***** válasza:
96%

Hát, apukám, ilyen nézetekkel marad a marokmarcsa.

A főorvos urat pedig remélem egyszer jól beperelik, meg is érdemli.

Volt ilyen felettesem. Tegnap voltam a rendőrségen tanúskodni ellene...

2023. júl. 13. 17:09
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg velem csinálhatná, csak azért is maradnék, hogy bosszantsam. Ha nagyon pofàzik, akkor megy a feljelentés. Ne aggódj, vannak módszereink, mi nők elég rafkósak tudunk lenni. Nem nyalunk be valakinek csak azért, mert pasi.
2023. júl. 13. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!