Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleménydiktatúra? Nem lehet a tömeggel ellentétes véleményem, mert személyes sértésnek veszi?
Előre szólok, hogy nem kamu, nem troll kérdés. Azért írom ide, mert az anonimitás miatt csak ide merem már, és reménykedek, hogy legalább néhány ember megérti.
Szóval... tudni kell, hogy a barátnőm orvosnak tanul, én is egészségügyi dolgozó vagyok. Most agyal azon, hogy milyen szakorvos legyen, és nagyon érdekli az idegsebészet és a traumatológia is. Én pedig annyit mondtam, hogy szerintem nem neki való. Nagyon megsértődött, és akkor próbáltam mondani, hogy nem ellene szól, én egyáltalán nem szeretném, hogy nő műtsön, pláne nem agyat. Ezt én nem primitív kocsmai bölcsességnek mondom, hanem rengeteg tapasztalatom van, amire alapozom ezt a véleményt.
A barátnőm megsértődött, sírt, de aztán kibékültünk.
Hétvégére pedig hazament a családjához, onnan meg úgy jött haza, hogy szakított velem a "nő ne műtsön" beszólásom miatt, ami után már kibékült és 2 hétig minden rendben volt.
Rendben van, hogy egy párkapcsolatban nem lehet véleményem, és gyakorlatilag bármilyen nő elől titkolnom kell hogy így gondolom mert különben szemétnek vagyok nyilvánítva?
Az pedig normális, hogy így lehet befolyásolni a barátnőmet? Ő már kibékült velem, de a családja simán teletömte a fejét, simán lehet dróton ráncigálni... Ezzel csak igazolja amit mondok, ilyen ember hogyan alkalmas durva döntések meghozatalára amelyeken életek múlhatnak és stressz alatt vágni egy másik embert?
"Ennyire nem bírja a stresszt, hogy meglát egy nőt, és idegösszeroppanást kap? "
Nem fog menni a kiforgatás. :) Teljesen hidegvérrel pörköl oda, mert tudja, hogy csak így érhet el célt, és még így sem biztos. Ha odahívja és megmondja higgadtan, akkor a nő behisztizik és megy árulkodni és egyre jobban meg lesz győződve az igazáról. Ha nem szól semmit, akkor marad a nő én szenvedhet vele. Az egy ami maradt, hogy durván bele kell tenyerelni, mert akkor vagy úgy összetöri, hogy tényleg más pálya után néz, és ez mindenkinek végsősoron jobb, vagy pedig legalább onnan elhúz és neki nem kell vele szenvedni. Az olyan, aki ezek után is a szemébe néz és ott mer maradni és megpróbáll megfelelni, annyira ritka, hogy nem is létezik.
Szóval ez nem dühkezelési probléma hanem egy végiggondolt, racionális döntés.
"azért, mert valaki híres sebészorvos, még nem biztos, hogy mindenben igaza van."
Ha nem is mindenben, akkor is a saját szakmájában igen.
10
Nekem az a hihetetlen, hogy valaki képes igy beszélni a baratnőjéről! (Jobban mondva, a VOLT barátnőjéről) az a főorvos nyugodtan megdögölhet! Egyel kevesebb himsoviniszta f*sz! Remélem lesz majd egy tökös rezidens nő, aki tönkreteszi a himsovinizmusa miatt! Elég csak felvennie a mondandoját! ...
Szerintem, azok a férfiak, akik szerint a nők nem egyenlőek egy ferfival, azok ne legyenek párkapcsolarban!
"Ezt én nem primitív kocsmai bölcsességnek mondom, hanem rengeteg tapasztalatom van, amire alapozom ezt a véleményt."
"Szóval ez nem dühkezelési probléma hanem egy végiggondolt, racionális döntés."
Nem, ez a kiöregedett vén bvzi félti a kis "hírnevét" a fiataloktól, és főleg a nőktől. Az egocskája nem bírná, ha egy nő jobb lenne nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!