Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottatok azért mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottatok azért mert a párotok kiment Miamiba és téged nem akart magával vinni?? (Nekem bakancslistas) 6. Éve vagyunk együtt

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 16:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
30, nem ez valóban nem. Egyszerűen megfojtod. Szakíts és ne akarj több kapcsolatot most még egy darabig, amíg meg nem tanulsz kapcsolat-kompatibilisen viselkedni.
2023. júl. 12. 08:44
 32/40 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha egy nő is hozzászólna…
2023. júl. 12. 09:40
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, ezzel nem tudsz mit csinálni. Felnőtt ember, ha egyedül akar menni, akkor egyedül megy. Az, hogy ez számodra belefér-e egy kapcsolatba, a te elvárásaidtól függ. Ha nem, akkor jogod van szakítani. Ebben tanácsot nem tud adni senki, mert sok mindentől függ, hogy ki hogy döntene. Valakinek abszolút belefér, ha külön csinálnak programokat, másnak meg egyáltalán nem.

43N

2023. júl. 12. 13:29
 34/40 A kérdező kommentje:
Köszi. Csodálkozom, hogy valakinek ez belefér. Nem is ismerek ilyen párokat.
2023. júl. 12. 13:39
 35/40 A kérdező kommentje:
Szakitottam. Ez nekem nagyon nem fért bele. Most már szabadon mehet. Majd találok normális férfit
2023. júl. 12. 13:41
 36/40 anonim ***** válasza:
És amúgy ha neked akkora álmod, te miért nem mész? Mármint nem vele, hanem úgy amúgy?
2023. júl. 12. 15:10
 37/40 A kérdező kommentje:
hát mert olyan ez mint egyedül moziba menni.. sosem utaznék egyedül, szeretem megosztani a pillanatot mással
2023. júl. 12. 16:49
 38/40 anonim ***** válasza:

Hát akkor menj egy barátoddal.

Vagy keress egy utazótársat.

Értem én, hogy utazni társasággal jobb, amúgy egyet is értek. De csak akkor jobb, ha olyannal utazol, aki ugyanígy gondolja. Keress hát ilyet, ne pedig azt bszogasd, aki erre nem vevő.

2023. júl. 12. 16:55
 39/40 A kérdező kommentje:
2023. júl. 12. 17:20
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen sóher emberek irkáltak neked ide, nem olvastam el.

Ha nem vitt magával, annak oka van méghozzá súlyos. Te fizetted volna a költségedet? Igen?

Akkor tedd magasabbra azt a lécet mert engem oda visz a férjem ahova éppen megy, vagy megbeszéljük együtt. Mivel mérnök ezért 3 szor annyit keres mint én, és nincs enyém tiéd mégsem. Azt is mondta hogy nem muszáj dolgoznom. Soha nem jött üres kézzel egy randira sem…. Kérte hogy főzzek neki mire jön, és meg is vette az alapanyagokat. Én nem használom ki őt, csak elfogadom ha nyújt valamit. Szerintem nincs elég önbizalmad ha ilyen emberrel vagy. Miami után instant kuka, mert ha vitt volna akkoris fizetned kellett volna a részedet. Tudom h sokan lepontoznak, de hidd el nekem hogy nem férfi az ilyen . Tapasztalt vagyok, volt pár bunkó nekem is, nélkülem ment discóba a barátaival, ergo nem akart vinni, és ha jött hozzám arra kért tőlem benzinpénzt. Eltelt 20 év, bolond lennék mégegyszer bunkó sóherrel lenni, akinek nem vagyok fontos csak amikor szex kell.

2023. júl. 29. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!