Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottatok azért mert a párotok kiment Miamiba és téged nem akart magával vinni?? (Nekem bakancslistas) 6. Éve vagyunk együtt
19.
Csak ezért mondod ezt, mert valahogy kiakarsz jutni oda és az ő farvizén egyszerűbb volna, mint önállóan.
22.
Kicsit szexista a gondolkodásod és magadat degradálod le.
24, nem röhöglek ki.
De egyszerűen értelmetlen érv az, hogy SZERINTED nem jó egyedül utazni, amikor sneki nem kért meg rá, hogy utazz egyedül.
Ha Ő SZERINTE jó egyedül utazni, és ő akar egedül utazni, akkor lényegében ennyi.
GOndolom nem kell megmagyaráznom, hogy neked miért nem az én ízlésem alapján kell döntened helyzetekben:D
26.
Mármint úgy képzeled el, hogy ő hozzon érted, te pedig... hát az már nem olyan fontos.
26, jelneleg két opció van:
1) ő feláldozza a vágyát, hogy a tiéd teljesüljön
2) te feláldozod a vágyadat, hogy az övé teljesüljön.
Ha ennyire hirdeted, hogy a kapcsolatért áldozatokat kell hozni, miért nem hozol?:D Ha jól értettem tökre nyitott rá, hogy később elmenjetek kettesben is, azaz abszolút nem zárkózik el az elöl, hogy teljesüljön a te vágyad. De te láthatóan nem akarod, hgoy az ő vágya teljesüljön.
Azaz itt te vagy az, aki nem képes áldozatot hozni a kapcsolatért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!