Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottatok azért mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottatok azért mert a párotok kiment Miamiba és téged nem akart magával vinni?? (Nekem bakancslistas) 6. Éve vagyunk együtt

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 16:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

19.

Csak ezért mondod ezt, mert valahogy kiakarsz jutni oda és az ő farvizén egyszerűbb volna, mint önállóan.

2023. júl. 11. 09:34
 22/40 A kérdező kommentje:
Igen. Meg nőként egyedül nem szívesen megyek. De szerintem érthető. Mással nem mennék
2023. júl. 11. 09:52
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

22.

Kicsit szexista a gondolkodásod és magadat degradálod le.

2023. júl. 11. 09:53
 24/40 A kérdező kommentje:
20. Kösz hogy kiröhögsz
2023. júl. 11. 09:53
 25/40 anonim ***** válasza:

24, nem röhöglek ki.

De egyszerűen értelmetlen érv az, hogy SZERINTED nem jó egyedül utazni, amikor sneki nem kért meg rá, hogy utazz egyedül.

Ha Ő SZERINTE jó egyedül utazni, és ő akar egedül utazni, akkor lényegében ennyi.

GOndolom nem kell megmagyaráznom, hogy neked miért nem az én ízlésem alapján kell döntened helyzetekben:D

2023. júl. 11. 10:02
 26/40 A kérdező kommentje:
De elvileg, ha jó a kapcsolat akkor áldozatokat hozunk. De ezt úgysem érted
2023. júl. 11. 11:03
 27/40 anonim ***** válasza:

26.

Mármint úgy képzeled el, hogy ő hozzon érted, te pedig... hát az már nem olyan fontos.

2023. júl. 11. 11:11
 28/40 anonim ***** válasza:

26, jelneleg két opció van:

1) ő feláldozza a vágyát, hogy a tiéd teljesüljön

2) te feláldozod a vágyadat, hogy az övé teljesüljön.

Ha ennyire hirdeted, hogy a kapcsolatért áldozatokat kell hozni, miért nem hozol?:D Ha jól értettem tökre nyitott rá, hogy később elmenjetek kettesben is, azaz abszolút nem zárkózik el az elöl, hogy teljesüljön a te vágyad. De te láthatóan nem akarod, hgoy az ő vágya teljesüljön.

Azaz itt te vagy az, aki nem képes áldozatot hozni a kapcsolatért..

2023. júl. 11. 11:36
 29/40 anonim ***** válasza:
És azt tudod, kérdező, hogy miért akart egyedül menni? Mi volt a válasz arra, hogy te is szeretnél vele elmenni?
2023. júl. 11. 12:22
 30/40 A kérdező kommentje:
mert gondolom magára akar koncentrálni, és nem vinni a koloncot. Hát hogy miért nem megyek mással... Szerintem ez a viselkedés nem kapcsolat kompatibilis
2023. júl. 11. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!