Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme úgy egy kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme úgy egy kapcsolatnak, ha nem tudunk együtt szórakozni?

Figyelt kérdés
Nagy szerelemnek indult, túl hamar költöztem hozzá. Időnk se volt rá jönni hogy mennyire nem hasonlítunk. Ha munkáról van szó akkor nagyon jól össze tudunk dolgozni. Ő nem csak segít a házimunkábam hanem teljesen egyenrangú félként ő is megcsinál mindent. Istenien főz férfi létére. Sokszor ágyba hozza a reggelit, vagy harom fogásos vacsorával vár. Kevés az ilyen pasi, egy szavam nem lehet. Szeretünk együtt kertészkedni, barkácsolni. Sok mindent építettünk együtt. De én mindezt azért csináltam hogy ki tudjuk élvezni, és nem azért hogy nézegessem egyedül amíg ő fekszik a tv előtt. Most hogy itt a nyár, leállás van a munkahelyünkön, teljesen fel vagyok pörögve, állandóan mennék, kirándulni, strandra, koncertekre. Büntetés minden perc amit a házba kell tölteni. Őt viszont ki se lehet rángatni, a besötétített klímás szobából. Mondja hogy menjek a barátaimmal, de ő le mondja a saját barátait is. Talán nem tudatosan de kicsit úgy érezteti velem, hogy ezt az én kedvemért csinálja mert szívesebben van velem mint másokkal. Így viszont lelkiismeretfurdalásom van el menni, és a végén már mindentől elmegy a kedvem. Nem tudom mi legyen, szeretem és nem akarom hogy emiatt vége legyen. A hétköznapokba nagyon jól működünk együtt, de ilyenkor az életemet el unom.
2023. jún. 30. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van legalább néhány olyan hobbi vagy szabadidős tevékenység, amit szerettek közösen csinálni, akkor szerintem működhet. Én is ezerszer pörgősebb vagyok, mint a párom, ráadásul ő nagyon nehezen viseli a meleget, így megyek egy csomó programra a barátaimmal, sőt néha egyedül is ha épp úgy alakul. Ő sokkal kevesebb helyre megy és nem kísérem el minden programra. Viszont van közös hobbink is, szoktunk együtt utazni, ha nagy ritkán van olyan zenekar amit mindketten szeretünk akkor arra együtt megyünk, járunk közösen baráti társaságba. Nem arról van szó, hogy 90%-ban külön lennénk. Szerintem ez tök jó, én nem érezném magam jól olyan kapcsolatban ahol sziámi ikerként mindent együtt csinálunk.
2023. jún. 30. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"lelkiismeretfurdalásom van el menni"

Saját magadat korlátozod. Menj, és élvezd a nyarat, mindjárt vége.

2023. jún. 30. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
87%

nem lehet mindenféle létező igényt maximálisan megélni a pároddal, ilyen csak a mesében van (meg amikor totál le van ereszkedve a rózsaszín köd)

szóval általában van néhány olyan szabadidős igény, amire a partnered egyáltalán nem vevő, ezeket csinálhatod barátokkal, családtagokkal, vagy egyedül (vagy elráncigálhatod, de nem fog neki örülni)

valamint vannak olyanok, amik nem a kedvencei, de a kedvedért azért időnként belefér neki, hogy bevállalja

ha viszont összességében kevés a közös pont, akkor úgy fogod érezni, hogy ez a kapcsolat nem kielégítő, nincs elég közös élmény, nincs elég kapcsolódás a pároddal.

2023. jún. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!