Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme kapcsolatban lennem bárkivel is, ha senkit sem tudok úgy szeretni,mint az exemet szerettem?

Figyelt kérdés

Kihasználásnak érezném a másik féllel szemben és megérdemli,hogy szívből szeresse valaki.

Évek teltek el, de senkit se voltam képes úgy szeretni.

2023. jan. 14. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Miért nem tudod túltenni magad rajta?

Így ne kezdj kapcsolatba, csak a másik felet teszed tönkre.

2023. jan. 14. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem sem korrekt a másikkal. Magadat meg fölösleges szenvedtetni.
2023. jan. 14. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem szabad.Nincs értelme.
2023. jan. 14. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ha túl tudsz rajta lépni megha nem teljesen is, akkor adhatnal magadnak esélyt másnál, mert lehet nem fogod úgy szeretni mint az exed, de fogod más módon, más intenzitással és ez is többet ér, mint egyedül maradni míg az exed éli életét...
2023. jan. 14. 12:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Azt hittem vele élem le az életem 🤷 de itt inkább az érzés nagyságáról, mélységéről van szó.

Képtelen vagyok úgy szeretni bárkit is, sajnos ennek nem tudok parancsolni.

2023. jan. 14. 12:37
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem is fogsz, ezzel tisztában kell lenni, de szerethetsz mást, lehet nem annyira, de szerelmes lehetsz belé.
2023. jan. 14. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Minek miért mi okból vágnál egy új kapcsolatba, ha nem állsz rá készen?

De most őszintén? Ennek mi értelme lenne?

Oké oké sok nő tudom így dolgozza fel a szakítást mert élete szerelme aki átverte, kihasználta, kidobta mint egy büdös rongyot és most valakinek vissza kell ezt adnia mert akkor lessz csak nyugodt a kicsi lelke..

2023. jan. 14. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Az exednek van családja?

Miért nem tudsz továbblépni?

2023. jan. 14. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem zártad le magadban a múltad és úgy érzed mást nem tudsz szeretni, ne lépj bele új kapcsolatba. Ha nem sikerül az exet felejteni, kérd szakember segítségét!
2023. jan. 14. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!