Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy ilyen tutyimutyi emberrel?
A párom ha gondok vannak legyen az munkahelyi pl nem áll ki magáért.
Itthon szapulja a főnököt, a fizetést, a szabadságot akármit, de mire beér másnap nem intéz semmit.
Gyerekünk van. Be van jelentve 8 órára, (nem állami cég, magán kft.) és nem fizetik ki neki a szabadságát. És ez még hagyja. 2 hétig egy fillért nem látunk mert ő nem mondja meg tutit a főnöknek, csak itthon képes szapulni. Az oké hogy megakar ja valahjogy oldsani mert mondta hogy keres addig arra a 2 hétre alkalmi munkát de hogy lehet valaki ilyen tuti mutyi ember?? Hogy nem áll ki magáért?
Legszivesebben bemennek én és asztalt boritanek, fel nyomnam őket a NAVnál, de akkor munkája se lenne neki na meg még jópár embernek.
Itt vagyok egy fél fizetéssel plusz enyém és azért kell szűkösködni mert nem áll ki magáért. De cigi az legyen neki persze nem azon kell spórolni hanem kaján??
Azért azt is hozzá kell tenni, hogy sok ilyen szemét cég van az országban, akik semmibe veszik a munkavállalót, aztán aki nem tud ugrálni a munkahelyek között, az nem nagyon pampoghat.
Viszont a cigiről való leszokásával sokat lehet spórolni, nem beszélve az egészségéről, meg a passzív dohányzás következményeiről...
Kérdező.
Mennyi a párod fizetése?Mennyi a te bevételed?Mennyi a havi kiadásotok?
Mihez ért a párod?Az ország melyik felén laktok, milyen REÁLIS, létező, valós munkalehetőség van a párod számára, ami korrektebb munkáltatóval, és/vagy több fizetéssel jár.Ezen kell elgondolkodni.
Mert én is ismerek olyan párokat, ahol apuka az egyetlen kereső, a hülyenő meg mindig kántál, hogy ne dolgozzon annyit, ne itt dolgozzon, ott dolgozzon, stb stb.Közben meg munkalehetőség sincs a térségben, apuka meg nem is nagyon ért semmihez.
Ezzel most nem téged szidlak kérdező, csak elmeséltem, hogy ilyen is van.
Hiába van mondjuk igazad, ha nincs realitása annak, amit te szeretnél.
Ha nincs a közelben más munkalehetőség, akkor nem tutyimutyi, hanem felelős családapa. Ha van más munkalehetőség, akkor váltani kell. De elég baj az neki, hogy a mukahelyén szív a szemét főnöke miatt, ne bántsd még te is.
Amúgy nem értem, mi az, hogy két hétig nem kap fizetést. Akkor hogyan vonnak tőle TB-ét SZJA-t, milyen alapon nem kap?
Mi a szarnak vagy vele már ne haragudjál meg, ha se felnézni nem tudsz rá, se tisztelni.
Talán azért nem mond fel mert fél egy biztost lecserélni a mai elbaszott világban egy bizonytalanra... Főleg hogy gyereketek is van.
Nem értelek ne haragudj.
Tiszteld akkor legalább annyira hogy dobd ki és találsz egy számodra tökéletes embert, aki nyilván másban lesz szar, de a saját felelősségedet és hibáidat természetesen még akkor sem fogod felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!