Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom a férjem, vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a férjem, vissza lehet ezt innen hozni?

Figyelt kérdés

Ez nem egy férj fikázó kérdés akar lenni, szeretném megjavítani a dolgokat, de nem tudom hogyan.

Alapvetően jó férj, jó apa, közös hobbik, érdeklődés, stb. megvan. Gyerekek körül is kiveszi a részét, semmi ilyen gondunk nincsen. Eszem ágában nincs válni, de itt jön a DE:

Mikor megismertem szellemi munkát végzett, ingben járt, nagyon igényes volt magára. Mindig tiszta cipő, szép óra, jó illat, karbantartott haj.

Úgy alakult két éve, hogy fizikai munkára váltott, amivel nem lenne baj, jobban is keres, ügyes benne, szereti.

Viszont ezzel a váltással párhuzamosan elkezdett eligénytelenedni.

Megjön és izzadtan, porosan befekszik az ágyba. Hiába kérem, dobjon egy gyors zuhanyt, hagyjam fáradt, kicsit később... aztán elalszik és gyakran el is marad a zuhany, úgy megy másnap ahogy felkel, vagy néha reggel zuhanyozik.

A haját nagyon ritkán vágatja, sokszor megnő félhosszúra, de nem áll sehogy, igénytelen az egész. Mostanában észreveszem, hogy nem mos kezet wc után. Ha nem veszi észre, hogy figyelem, simán kijön a wc-ből kézmosás nélkül még nagy dolog után is. Sokszor elmarad a fogmosás, kellemetlen a lehelete már alapból is, szerintem rosszak a fogai, de el nem menne orvoshoz, mert nem fáj 🤷‍♀️

Hiába szuper minden más téren, nem kívánom így már. Nekem fontos, hogy mindig tiszta legyek, ápolt, illatos. A szájhigiéniám is rendben, a legapróbb gondnál megyek fogorvoshoz. Egyszerűen annyira nem tudok azonosulni azzal, amit művel magával ilyen téren, hogy az borzasztó.

Nem tudom hova lett az igényes, illatos férfi, akihez hozzámentem.

Ha beszélgetni próbálok erről kiröhög, terel, hogy nincs vele nagy gáz, az emberek változnak,fáradt, ennyi belefér 40 felé és szex előtt mindig rendbe teszi magát.

Ez igaz. Onnan tudom, hogy akar valamit, hogy magától megy zuhanyozni, fogat mosni.

Csak hogy ilyenkor már összeszorul a gyomrom, hogy jaj ne, nem akarom, nincs kedvem, ez pedig borzasztó érzés és bűntudatom van. Nem éreztetem ezt vele, de magamban nagyon örlődöm.

Valaki volt hasonló helyzetben? Mi lett?

2023. júl. 9. 16:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó úton haladtok a válás felé.
2023. júl. 9. 16:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha beszélgetni próbálok erről kiröhög, terel, hogy nincs vele nagy gáz, az emberek változnak,fáradt, ennyi belefér 40 felé"

Erre kellett volna mondanod, hogy nem drágám, nekem nem fér bele, kezd elmúlni irántad a vonzalmam de talán ha még most változtatsz, akkor rendben leszünk, ha pedig nem, akkor azzal vállalsz minden következményt (nem lesz szex, elhidegülünk, vitázunk, kikacsintgatunk).

És ha ezek után sem változtat akkor elgondolkodnék, hogy egyáltalán velem akar-e lenni.

2023. júl. 9. 16:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az igénytelenséget én sem tudnám tolerálni. Ahogy a kettes is írta, elé kellene állnod, és közölni vele, hogy ha továbbra is ilyen marad, annak nem lesz jó vége. Olyannal én sem feküdnék le, aki nem vonz.
2023. júl. 9. 16:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Ő az a fajta ember, akit ha ultimátum elé állítanak, "csak azért se". Illetve elég érzékeny. Tudom, ha így elé állnék, hogy figyu, nem kívánlak, szedd össze magad, bezárkózna, nagyon megbántódna. Azt kellene elérnem, hogy magától legyen igénye változni, de nem nagyon járok sikerrel az utalgatásokkal, finom beszéddel.
2023. júl. 9. 16:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor addig nincs szex. Ha ez nem sarkallja változásra, akkor semmi...
2023. júl. 9. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
De azért az is szép, hogy egy felnőtt embernek szólni sem lehet, mert megsértődik, megbántódik. 😂
2023. júl. 9. 16:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős szitu csak itt én vagyok a férfi. Ha szóltam neki hogy valami nem tetszik, mosson fogat, menjen fogorvoshoz, fürödjön, ne járjon göncökben akkor rögtön sértődés volt, meg az hogy biztos más nő tetszik.

Én belefáradtam, szakítottam. De nálunk nem volt gyerek meg közös vagyon.

2023. júl. 9. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:
4. Egy kicsit és óvatosan féltékennyé tenni...
2023. júl. 9. 17:09
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

Mesélj neki olyanokat, hogy milyen bókokat kapsz férfiaktól. Hogy nézett meg valaki az utcán.

És aztán mesélj neki arról, hogy képzeld a Julcsiék azért válnak el, mert ... itt előadod a ti sztoritokat...

Persze nem egy nap alatt gondoltam, de fokozatosan, hátha eszébe jut, így mégsem direktbe vágod az arcába.

2023. júl. 9. 17:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

9

Ez nettó manipuláció, gyerekes, beteg dolog.

Tegye ki a szennyest az asztalra. Nyiltan, őszintén, kertelés nélkül.

Én elmondanám mi a baj, és kapna 1 napot hogy gondolkozzon. Ha nem változik a válok.

2023. júl. 9. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!