Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok nagy többsége miért lesz egy tank amikor hosszabb kapcsolatban van?
#21 ha fizikai munkát végzel akkor lehet az intenzitásból kellene visszavenni.
Elhiszem, hogy te vagy a hős aki 2x annyi raklapot megmozgat mint a másik de ezt neked senki nem fizeti ki.
Amikor meg majd lebetegszel mert nem bírja a tested tovább akkor majd megy a csodálkozás.
Több oka lehet, az egyik az az, hogy ugyanazzal az életmóddal, minél idősebb valaki, annál nehezebb ugyanazt a külsőt megőrizni. Tehát lehet h valaki tud csinos meg feszes lenni 20 évesen 0 edzés meg sz-r kaják zabálása mellet is, de ez mondjuk 25 felett már nem mindig ilyen egyszerű, 35-40 felett meg már még nehezebb (vagyis én 25 felett éreztem, hogy változott az anyagcserém és míg addig bármit ettem, nem tudtam hízni, úgy sem, hogy nagyon akartam, 25 után már tudtam :D).
Másik ok lehet az, hogy szeret enni, de lehet, hogy ő így érzi jól magát, de az is lehet, hogy boldogtalan, márpedig a boldogtalanság stresszt helyez a testre is, ha a test stressz alatt van, magas a kortizol szint, ha magas a kortizol szint, az ember nehezen tud fogyni, sőt, hajlamos hízni.
Az is lehet, hogy ha pl. a hétköznapi élet annyira kisemmizi és annyira elveszíti önmagát a hétköznapokban, hogy takarítás meg munka meg főzés meg másokról való gondoskodás, hogy se kedve se sok ideje nincs önmagára (ez inkább jellemzőbb azoknál, akik együtt élnek a párjukkal és mondjuk gyereket is nevelnek).
Mert a nőnek egy idő után elillan a szexuális vágya a pasi felé, aki már nem bókol neki, nem érdekes számára, unja minden megnyilvánulását, amit fejből tud. Emiatt egy bástyát épít maga köré, hogy már ne legyen kívánatos a teste, ne akarjon már vele szexelni az ura.
Szerintem kb. ez történik.
#29 Akkor ott a pasikkal van a probléma.2023-ban úgy érzem nem ördögtől való dolog az ha a férfi tud főzni és képes bevásárolni is elmenni magában.
A mosógép automata nagy tudást nem igényel a ruhák szétválogatása szintén nem egy bonyolult művelet.
A lakást felporszívózni sem tart sokáig.
Ha ez az akadálya akkor pedig szóvá kell tenni, hogy a háztartás közös feladat és vegye ki a részét belőle ha ez nem lenne magától értendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!