Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok nagy többsége miért lesz egy tank amikor hosszabb kapcsolatban van?
Elkezdi szedni a fogamzásgátlót.
Hiába megy a reklám, hogy nem hízlal és nincs mellékhatása. Egyik nagyon komoly hatása, hogy a pcos, hashimoto, és az inzulinrezisztencia népbetegségnek számít a nők között. A másik, hogy kiöli a libidót, nem ritkán végleg.
De a lényeg, hogy nem kell gumit húzni, és a pasinak kényelmes!
Nos, én azért nem edzek, mert a legelső párom is elkezdett edzeni, aztán folyamatosan ezzel foglalkozott, engem meg letojt. Aki ezt komolyan akarja csinálni, annak rengeteg áldozattal jár ez, és ha a párod nem ugyanilyen mentalitasu, az egész kapcsolat kuka.
Én inkább járok alkalmanként túrázni vagy jogazni, amit élvezek és ami feltöltheti, mint hogy kondizzak a sok idiotaval.
A kinezettol vannak sokkal fontosabb dolgok is. Persze nem mondom, hogy az ember ne adjon magára, de az emberi test a korral változik. Aki ez ellen görcsösen kapalozik, annál nem stimmel valami.
Nem kell versenyszerűen testépíteni meg a terembe beköltözni de egy egészséges fitt megjelenést el lehet érni egy pár hónap alatt.
Ez időbe és energiában kerül ami végül mindíg megtérül,még akkor is ha nem fogsz jobban kinézni( ez a ritkább) de sokkal több lesz az energiád és a hétköznapi akadályokat is könnyebben veszed.
Azt az időt pedig amit a teremben tölt valaki azt megspórolhatja mondjuk a napi több óra telefon nyomkodásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!