Wot. Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a wargaming. Net-el?
Figyelt kérdés
Ma 2 hónap bann-t kaptam a World of Tanks nevű játékban azért mert egy csapattársam (O-I Exp.) miközben kempeltem bejött elém és belé lőttem. Én egy Su 122 44 el voltam. Majd másodszor is bejott elém megint őt löttem és meghalt. A társa (mert szakaszban mentek) egy churhill elkezdett lőni én meg őt is meglőttem. Mit kellet volna tennem? Hagyni amíg SZARRÁ lő? Ez felháborító és szeretnék ezzel kapcsolatban írni a wg-nek. Hol lehet ezt megtenni?2016. jan. 21. 16:57
1/5 anonim válasza:
a supportnak kellene irnod, de tok foloslegesen mert megerdemled a bannt, es ok is ezt fogja mondani.
Mit kellet volna tennem? - talan nem kellett volna Agyhalott modba valtani es szandekosan is raloni.
2/5 anonim válasza:
Az igen:D még te vagy felháborodva xD
3/5 anonim válasza:
És ráadásul visszaeső lehetsz, ha 2 hónapot kaptál. :D
Én csak egyszer csináltam teamkillt szándékosan, akkor is csak 1,5 óra pihit kaptam, megjegyzem jogosan... azóta sem csináltam ilyet. Mit kellet volna tenned? Igen hagyni Őket a 3.14csába, a következő csatában valószínűleg úgy sem találkoztok... de a legjobb lett volna ha beírod a chaten, hogy "sry" illetve: you are blocking my target!
A bann-t pedig megérdemelted!
4/5 anonim válasza:
Vagy csak simán arrébb kellett volna menni vagy megvárni hogy az oi ellője magát és visszamenjen. Lehet kevés is a ban
5/5 Balint00121 válasza:
Ez a te hibád...Attól függetlenül hogy be ment eléd nem kellett volna rá lőni...Neked kellett volna több eszed lenni...A churchill meg tökre jogosan lőtt mert egy barátját löted meg többször is... Én velem sose történt ilyen mert én elkerülöm az ilyet mert az én rovásomra megy igyis ugyis...Legközelebb ne csinálj ilyet mert örökre letiltanak nem pedig 1-2 hónapra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!