Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg felszínesség ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg felszínesség ha elhagyom mert meghízott?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésem által felmerült bennem ez a kérdés és Rettentő bűntudatom van. 10 éve együtt vagyunk, évek óta szedte fel a kilókat kb 15-20 kg lehet pluszban rajta főként a hasán, amolyan sörhas jelleggel. Én nagyon szeretem, helyesnek látom de borzasztóan zavar hisz szexuális életünk tönkrement , nem bírja , libidoja is alacsony es mozgas teren zavaró, úgymond közénk all az együttlét alatt, nem tud rám jönni, csattan rajtam a hasi rész így nem élvezem az együttléteket, van hogy hónapokig nem szexelunk . Én nagyon igyekszem vonzónak kinézni vékony alak szép bőr számomra fontos ez is, pedig nem erdekel a külcsín és pl kifejezetten taszitanak a kigyurt felszínes pasik! Az évek alatt próbáltam meggyőzni az életmódváltásról, de ha meg is ígéri közli hogy ő így el van, nincs elég ereje hozza/ nem megy/ megsincs kedve ehhez. Régen egyszer sikerült neki de az jojó volt. Most már eljutottam odáig hogy szeretem, de így is vannak más problémák is es ez a szex es intimitas mentesség felemészt. Baromira tetszene nekem a régi súlyával és nem kellenek nekem ezek a jampi pasik, olvastam más kérdéseknél , hogy csak mert s parja meghizik nem hagyja el, a szex ugyanolyan. De ha nehéz a mozgas, nem bírja szusszal már akkor hogy? Nem akarom felszinesseg miatt elhagyni , de nem megy tovább ez ebben a formában.

30N

2023. júl. 8. 16:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

190 körül és 100-110kg.

Amúgy hívtam szexuál pszichológushoz is meg bármilyen helyet felajánlok, hogy megyek vele hozzuk helyre de el kezd kiabálni veszekedni hogy akkor inkább legyen vege ő nem fog ilyen szarsagokra elmenni és neki jó az 1p együttlét is. Max majd csináljuk 2-3x, de neki eleg így. Ha nekem nem, akkor én menjek el hagyjam el én bajom, és megsértődik és kiakad. Max a párterapia amire eljön/ voltunk is anno. Teljesen elkeseredett vagyok.

2023. júl. 8. 18:11
 12/22 A kérdező kommentje:

10-es .

Anno többet bírta jobban, emiatt gondolom h emiatt hisz ez kihatással vsn szerintem libido mozgas stb.

Meg a hasi felesleg ha nagy, az ott akadályozó tényező, nektek nem?

Dd lehet lelki tényező is mert én is okoztam neki traumát tavaly ami csak súlyosbította ezt , de már előtte elindult ez a probléma .

2023. júl. 8. 18:14
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

Beszélni lehet erről hetekig, lehet pszichológushoz járni, stb. Ha a cselekvés hiányzik akkor semmit nem ér.

190 cm hez a 110 kiló nem túl sok, azon lehet segíteni.

A helyedben fognám a kezét és minden nap 60 perc intenzív mozgás együtt. Neked is jót tesz. Ez lehet erős gyaloglás majd kocogás aztán futás.

Kiiktatnám a szénhidrátot. Folyadék csak csapvíz. Sok zöldség és fehérje. Minimális szénhidrát.

Ha ez èletforma lesz akkor nem kell koplalni, görcsölni. Jönnek az eredmények fél éven belül. Egy év múlva igényelni fogjátok a mozgást.

A közérzet is jobb lesz, ezàltal a szex is.

Az egész egymásra épül, egyik hozza a másikat.

Szóval életmód váltás .... én nem majd holnap mert az megöli a tetteket.

Kis lépések egymás után, ahogy járni tanul az ember.

Az eleje nehéz de megéri.

2023. júl. 8. 19:47
 14/22 anonim ***** válasza:

Párod buta, primitív jószág.

Engedd el.

2023. júl. 8. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Valoban krva primitiv. Ne sokat gondolkodj azon hogy elhagyod-e…
2023. júl. 8. 21:53
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem sok súly a magasság hoz valóban, de valamiért nála az egész felesleg hasban van, kemény sörhasként, az zavar nagyon.

Szívesen segitek neki de rengeteget dolgozom az intenzív napi segítség nyújtás nem menne részemről le terhel sok minden. Sok mindenre nyitott vagyok de mivel nem látja h problrma volna ezzel, vagy nem akarja látni / nem ismeri be, így az akadály elhatározás / akarat kérdése az a baj. Amúgy mint írtam viszonylag egészségesen eszünk , jövünk megyünk, de ez nem elég.

2023. júl. 9. 01:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Miert nem megy dokihoz? Ki kene vizsgáltatni miért nem fogy ha normálisan érkezik, igaz a mozgás legalább olyan fontos ehhez. Nehéz lehet én azt mondom meg ne add fel.
2023. júl. 9. 21:52
 18/22 anonim ***** válasza:

"el kezd kiabálni veszekedni hogy akkor inkább legyen vege ő nem fog ilyen szarsagokra elmenni és neki jó az 1p együttlét is... neki eleg így. Ha nekem nem, akkor én menjek el hagyjam el én bajom"

Nem szeret, nem tisztel, te is okoztál neki traumát (arről még nem beszéltél nekünk).

Egyikteknek sem jó, és itt már régen nem a kilókról van szó.

2023. júl. 10. 09:29
 19/22 anonim ***** válasza:
10 es vagyok, nos itt nem a 110kg lesz a gond hanem a lelki gondok. Meg mivel okoztad nàla a lelki gondot lehet amiatt? A 110kg nem kòrosan kövér azért ehhez a magassàghoz.
2023. júl. 10. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha hónapokig nincs szex, aztán van 1-2, akkor nem csodálom, hogy 1 perc alatt elmegy. Vissza kell ebbe is rázódni. Ha rendszeresen csinálnátok, nem javulna a teljesítménye? Ennyi felesleg nem ok arra, hogy ekkora minőségbeli romlás legyen a szexben... és nem csak a misszionárius létezik...
2023. júl. 10. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!