Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Reggel leültem kockulni. Ebből nincs baj, mert barátnőm is szokott.

Meccs közben elkezdett bökögetni a párom, valószínűleg csak hülyéskedni akart. De én mondtam neki hogy légyszi ne b@sztass, mert el fogom rontani. El is rontottam emiatt, és felálltam majd mondtam neki kicsit idegesebben, hogy "nem igaz, hogy nem lehet békénhagyni, ha kérem."

És ez a fontos, mert szerinte hangoskodtam, kiabáltam vele, pedig én nem emlékszem ilyenre, szimplán határozott voltam és megváltoztattam a hangsúlyom, hogy nyomatékosítsam a mondandómat.

Majd kiment cigizni, visszajött. És azóta meg van sértődve, szerinte én vagyok a f@sz, mert ilyenen felbaszódom meg hogy kiabálok vele.

Szerintetek?

2023. júl. 6. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10-nek teljesen igaza van.

Az ilyen szülő lenne legjobban kiakadva, ha a gyerek hasonló lényegtelen apróságokkal zavarná, miközben a kedvenc sorozatát nézné a tévében.

De ha a gyerek mondaná, hogy "És akkor mi van? Tönkrement a tévé tőle vagy mi?" akkor halálosan meg lenne sértődve.

Mondom mindezt úgy, hogy én is szülő vagyok!

2023. júl. 7. 10:03
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11-es, azért, mert te is szülő vagy, azért már tudod, milyen a többi szülő.

Én pl. a kedvenc sorozatom alatt szunyókálni szoktam, de ha a gyerekek szólnak valamit, mindig rájuk figyelek. Sosem volt fontosabb a tévé, mint a gyerekek, pedig már nagyok. De hát mindenki magából indul ki, tehát téged bizonyára nem zavarhat a gyereked sorozatnézés közben.

2023. júl. 7. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Másfelől pedig a mi tévénk megállítható, visszatekerhető, és meg is állítjuk az adást, hogy a másikra tudjunk figyelni, ha mondandója van. Javaslom, hogy te is szerezz be egy ilyen technikát, és akkor nem leszel ideges, ha zavarnak tévénézés közben.
2023. júl. 7. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
12. Attól még hogy te ilyen vagy, nem azt jelenti, hogy a másikat nem idegesítheti valami.
2023. júl. 7. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is hlyét kapok, amikor a párom zavar, bökdös, vagy bármi, és amikor erélyesebben rászólok, még neki áll feljebb.

Miért is? Mert kértem még 2 percet, de arra nem képes, hogy kivárja, helyette b...gat, persze, hogy elfogy a türelmem.

És a vicc, hogy nem fontos dologról van szó, hanem valami apró cseprő bromságról, ami tényleg várhatna, míg befejezem, amit épp csinálok (legyen szó hobbiról DE munkáról is).

2023. júl. 7. 15:41
 16/16 anonim válasza:

Te is hibás lettél. A körülmények tehettek róla első sorban. Reakciód várható volt.

Ő is hibás, amiért ennyin fennakadt.

De ne te kérj bocsánatot elsőként. Ne is ösztönözd őt se hogy bocsánatot kérjen, mert az bunkó lenne. Biztosan tisztában van vele önmaga is.

Röviden ennyi.

Bővíteném saját élettapasztalattal:

Én a "felállok" és "Nem igaz, hogy nem lehet békénhagyni, ha kérem." helyett, ha arra kerül sor, hogy tovább piszkálnak csak úgy, és ténylegesen elb@szom, egyetlen dolgot teszek, de azt mindig, változatlanul: Odafordulok, a kijelzőre mutatok és ennyit mondok: "Na tessék! Nem megmondtam?" Persze én is megemelem a hangom, de az valahogy nem sért meg senkit. Nálam ez válik be.

Meg persze megkérdezem azért, hogy mennyire fontos, és legfeljebb jelzem, hogy nem tudok éppen odafigyelni, plusz ignorálom amennyire tudom.

2023. júl. 7. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!