Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

KB 5 éve vagyunk együtt, a kapcsolatotunkban volt mindig egy gát, ami főként a szexben csapódott le. Valahogy mindig azt éreztem, hogy szexuálisan nem tudom úgymond lázba hozni.

Nem foglalkoztam ezzel annyira, elevickélünk egymás mellett.

Most kiderült, hogy neki van egy adott etnikum, akik számára az úgymond ideál, akiket ha pl meglát utcán vagy bárhol, akkor elindul benne ez a "hú, de jó pasi" folyamat.

Konkrétan szexuálisan ezek a férfiak hihetetlen mértékben megmozgatják.

Most úgy érzem, hogy számára kb nulla vagyok, mert mindig ott lesz az az etnikum aki neki az a bizonyos nagy ideál.

Túl fiatalnak érzem magam ahhoz, 31 évesen, hogy egy olyan kapcsolatban maradjak, ahol kb csak masodhegedűs vagyok kb. Zavar, hogy nem nézek ki úgy, ahogy pl az a nemzetiség, zavar, hogy ő ennyire elvontan idealizálta ez a fajta csoportot.

KB mint a férfiaknak az azsiai vagy fekete nők, egyfajta afrodiziákum neki ezek a férfiak. Többször volt, hogy olyan furcsa arckifejezéssel nézte ezeket a pasikat utcán, hogy már engem is zavart.

Nem tudom mit kellene tennem.

Azt mondja szeret, nem akar szakítani, nem akar elvesziteni. De érzek némi hátsó szándékot ezekben, nagyon visszahúzódó lány, hihetetlenül nehezen nyit, sőt, szinte nem is nyit, tehát ha szakítunk, ő meg is mondta, hogy nem tudja, hogy lesz e valakije utánam, mármint tudja, hogy lesz, de a hogyant még nem tudja.

Teljesen elvesztettem minden önbizalmamat, eléggé jól leplezte ezt amúgy, azt a pár alkalmat amikor úgy igazán olajos, csillogó tekintettel nézett ezekre a férfiakra, ezek kívül nem volt arra példa, hogy ezt terítékre hozza.

Fiúk, ti mit tennétek?

2023. júl. 4. 22:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Szabadulj meg ettől a hülye pi.csától, keressen magának olyan csávót, akihez fizikailag is vonzódik, nemcsak megalkuszik (valami miatt csak lecövekelt veled...vajon miért? pénz? kellően balek vagy? ). Nem jó a szex, nyíltan kimondja, hogy nem vagy az ideálja. Jobban teszed, ha mielőbb lezárod, mielőtt még eléred, hogy a fap.ina hozzáállásával még a végén lelki okokra visszavezethetően neked is gondjaid lesznek a merevedésel.
2023. júl. 5. 09:42
 22/37 anonim ***** válasza:
48%
Az most milyen fajta link? Trollocska vagy?
2023. júl. 5. 10:16
 23/37 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll, miért lennék az?

Egyszerűen manipulál és totálisan behálózott.

Nem bírja elviselni azt, ha hibás valamiben, ezt ő is bevallotta, nem tudja kezelni azokat a helyzetek ha valamiből úgy jön ki, hogy ő miatta történt.

Most pedig elkezdte a ferdítését, a manipulálását.

Hiába írom le neki, hogy hosszútávon ez élhetetlen lenne, mert idealizálta a külső ideálját, és erre jövőt fektetni, családot, gyereket őrültség lenne. Mivel mindig ott lenne az, hogy akik körbeveszik azok szexuálisan konkrétan beindítják.

Elég lenne 1-2 bók, 1-2 flört egy ilyen férfitól és újra megcsalna kb.

De egyszerűen mindent tagad most, most hozza a szokásos ferdítő dumáját.

Beadta nekem, hogy a megcsalás egy teljesen természetes dolog egy kapcsolatban, beadta, hogy megcsalás minden kapcsolatban van.

Beadta nekem az, hogy ahogy bántam vele, aláírom, nem bántam vele szépen, volt, hogy nagyon durván osszevesztunk az évek alatt és eléggé durva dolgokat vágtam a fejéhez, de azt akarja beadni nekem, hogy az jobban fájt neki, mint nekem az, hogy megcsalt, mert az sokkal nagyobb volumenűbb amit én tettem vele, mint az, hogy ő fél éven keresztül csalt engem.

Beadta nekem azt, hogy neki van egy ilyen külső ideál, akik szexuálisan beindítják, most meg tagad, hogy neki nem is fontos.

Beadta nekem azt, hogy én igazából az ideálja vagyok, miközben az általa leírt/vázolt ideálnak a szöges ellentéte vagyok.

Beadta nekem azt, hogy 31 éves vagyok, ne akarjak ugrálni, inkább oldjam meg a dolgokat, szóval azt akarta beadni nekem, hogy fogadjam el azt, hogy neki van egy ilyen ideálja, ami kb a magyar lakosság 30-40 százaléka, és konkrétan csak ilyen férfiakkal van körbevéve a munkahelyén, szóval beadta azt, hogy ez teljesen normális, teljesen normális az, hogy a munkahelyén meglát egy ilyen pasast, szexuálisan beindul rá, és mire hazajön ne csodálkozzak azon, hogy szexelni akarna. Volt erre példa már.

Ez totál elmebeteg ez a nő.

2023. júl. 5. 10:28
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hagyd el!

Légy ideges, légy szomorú, sirass, idd le magad, szórakozz, hobbikat vesd be és idővel túl lépsz rajta, sok sikert!

2023. júl. 5. 10:35
 25/37 A kérdező kommentje:

Ez lesz csak nagyon nehéz, mert szeretem, de velem sem oké valami, hogy tudva tudom, hogy mi van, de kapaszkodok még, hogy hátha...bár nem csodálkozom, mivel 5 év nem 2 hónap. Eléggé sok időt voltunk együtt.

De az is rohadtul idegesítő számomra, hogy a saját eszmémet akarja torz, konkáv képnek beadni. Én ízig vérig érzelem ember vagyok. Engem a külső nem nagyon érdekel ismerkedésnél, számomra a külső egy 66. dolog, ami idővel úgyis változni fog, azok a dolgok amik szépek voltak, idővel eltűnnek a másikból.

Számomra ezért nem fontos a külső. Én az érzelmekre, a biztonságra törekszem egy kapcsolatban, hogy én megfeleljek külsőre, bensőre a páromnak, és, hogy fordítva is ugyanígy legyen.

Beadta azt is nekem, hogy ez a felfogásom, hogy a külső nem számít ez álszentség, hogy ez hülyeség, hogy ilyen nincs.

Szerintem a megfoghatatlan benső értékek sokkal fontosabbak hosszútávon, mint pl egy külső fizikai adottság. És nem azért vélekedek így mert csúnya lennék, vagy mert nem kapnék meg egy "szép" nőt, hanem azért mert nekem a benső számít, a bizalom, hűség, szeretet, szerelem stb stb stb....és valahol a kétszázadik helyen szerepel nálam csak a külső. Pl kizárólagos dolgok, amikért nem jönnek össze valakivel a külseje miatt az első az, hogy tegyük fel balesetben szétég az arca, vagy tegyük fel valamilyen születési rendellenesség miatt torz arca, teste, alakja lett. Ezek eléggé durva példák, de nálam ilyen az amikor nem jönnék össze valakivel.

De erről is majdnem meggyőzött, hogy ez mekkora álszentség.

Mikor összejottem vele 110 kg volt. És igen, zavart a külseje, először is azért mert nem volt kibekulve önmagával, másodszor azért mert 2-3-4 számmal nagyobb ruhákat hordott, hogy elrejtse magát. Egészségügyi problémái is voltak a túlsúly miatt. Ezért mindig hangoztattam neki, hogy fogyjon le, mert sem lelkileg nem jó számára az, hogy a saját teste fogságában van, sem az egészségének nem tesz jót, hogy így van.

Persze jött a ferdités, oké lefogyok, stb, nem lett belőle semmi amúgy. Aztán egy tragédia által leadott 20 kilót, de folyton hangoztatta, hogy hát igazából ha szeretném, akkor el kellene fogadjam 110 kilósan is, meg neki jó így ahogy van.

A lényeg, hogy most egy olyan munkahelyen dolgozik, ahol csakis kizárólag az ideáljai veszik körül....mit ad isten, most hirtelen fogyni akar, mert valóban nem tetszik magának, szépnek akár látszódni nekem, magának.

Én ezt úgy értelmezem, hogy látja az ideáljait, de azok a jelenlegi formájában szóba sem állnak vele, és szerintem ez zavarja őt, hogy nem bókolnak neki, hogy nem tud beszélgetni velük stb, és most ezen felbuzdulva akar lefogyni.

Lehet rosszul értelmezem, de túl sok az egybeesés, és szerintem itt is manipulál, mert azt állítja, hogy értem, meg magáért akár fogyni, de érdekes, hogy a full ideáljai vannak ott, és pont most akar annyira lefogyni.

2023. júl. 5. 10:55
 26/37 anonim ***** válasza:
49%
Úristen ez egy zsirdisznó , azonnal kuka az ilyen 🤮
2023. júl. 5. 16:45
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

"neki van egy ilyen ideálja, ami kb a magyar lakosság 30-40 százaléka"

Tehát romák. Ő meg egy masszívan túlsúlyos, bizonyára lelkivilágát tekintve is csodálatos nő. Ezek közül egy is elég a hányingerhez. Szakíts, mihelyt teheted!

2023. júl. 5. 16:55
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem rohadt kellemetlen végigolvasni ezt a mártírkodást, hogy beadta ezt, beadta azt, beadta amazt!!! Folyamatosan szidod a párod. Fejezd be és akkor lépj ki ebből a kapcsolatból! De szerintem belebetegszel agyban ha ezt mantrázod, hogy miket adott be.
2023. júl. 5. 22:05
 29/37 A kérdező kommentje:
Plusz most mesélte el, hogy a munkahelyén elmesélte, hogy féltékenykedem....persze azt nem mondta már el nekik, hogy azért vagyok féltékeny mert fél éven keresztül megcsalt.
2023. júl. 5. 23:29
 30/37 anonim ***** válasza:
78%
Összejönni egy zsirdisznó hízóval egy dolog. De, hogy ezek után, te mit keresel még mindig mellette...? Szerintem ez a dilinyos csaj súlyos pszichiátriai beteg.
2023. júl. 6. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!