Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítanom kéne a barátnőmmel mert hullik a haja?
A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, nagyjából 2 hónapja kezdett el kihullani a szép sűrű haja, mindenféle orvosnál járt, de nem találtak nála bajt. Azóta is folytatódik, teljesen magába fordult, senki nem tud vele mit kezdeni. Folyton csak zokog, nem akar menni sehova, az egyetemre sem akar bejárni ami most kezdődött neki... Sajnos nem vagyunk olyan anyagi helyzetben hogy 10.000 ft-ot fizessünk hetente egy pszichológusnak.Próbáltunk minden csodaszert de semmi..
Ez a folytonos depresszió és szenvedés már rám is kihatással van, én segíteni szerettem volna neki, de nem tudok hogy. És úgy látom hogy ez az időszak sosem ér véget.
Szerintem ezért ne hagyd el. Tudod jóban, rosszban nem csak a házasságra vonatkozik.
Viszont anyukámnál 2 éve ugyanez volt, és kiderült, hogy gluténérzékeny.
A körzeti pszichológus sem ördögtől való. Az ingyen van.
És tovább menni, orvostól orvosig, amíg ki nem derül, hogy mi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!