Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

KB 5 éve vagyunk együtt, a kapcsolatotunkban volt mindig egy gát, ami főként a szexben csapódott le. Valahogy mindig azt éreztem, hogy szexuálisan nem tudom úgymond lázba hozni.

Nem foglalkoztam ezzel annyira, elevickélünk egymás mellett.

Most kiderült, hogy neki van egy adott etnikum, akik számára az úgymond ideál, akiket ha pl meglát utcán vagy bárhol, akkor elindul benne ez a "hú, de jó pasi" folyamat.

Konkrétan szexuálisan ezek a férfiak hihetetlen mértékben megmozgatják.

Most úgy érzem, hogy számára kb nulla vagyok, mert mindig ott lesz az az etnikum aki neki az a bizonyos nagy ideál.

Túl fiatalnak érzem magam ahhoz, 31 évesen, hogy egy olyan kapcsolatban maradjak, ahol kb csak masodhegedűs vagyok kb. Zavar, hogy nem nézek ki úgy, ahogy pl az a nemzetiség, zavar, hogy ő ennyire elvontan idealizálta ez a fajta csoportot.

KB mint a férfiaknak az azsiai vagy fekete nők, egyfajta afrodiziákum neki ezek a férfiak. Többször volt, hogy olyan furcsa arckifejezéssel nézte ezeket a pasikat utcán, hogy már engem is zavart.

Nem tudom mit kellene tennem.

Azt mondja szeret, nem akar szakítani, nem akar elvesziteni. De érzek némi hátsó szándékot ezekben, nagyon visszahúzódó lány, hihetetlenül nehezen nyit, sőt, szinte nem is nyit, tehát ha szakítunk, ő meg is mondta, hogy nem tudja, hogy lesz e valakije utánam, mármint tudja, hogy lesz, de a hogyant még nem tudja.

Teljesen elvesztettem minden önbizalmamat, eléggé jól leplezte ezt amúgy, azt a pár alkalmat amikor úgy igazán olajos, csillogó tekintettel nézett ezekre a férfiakra, ezek kívül nem volt arra példa, hogy ezt terítékre hozza.

Fiúk, ti mit tennétek?

2023. júl. 4. 22:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%
Hogy megkötve, mivel, kivel?
2023. júl. 4. 23:12
 12/37 anonim ***** válasza:
40%
Melyik etnikum? Arab?
2023. júl. 4. 23:12
 13/37 anonim ***** válasza:
68%

Nektek férfiaknak azért nem könnyű megfelelni.

Nő felvállalja, hogy fontos a külső, nem adja alább, nem érdekli mennyire jók a belső értékek = fúj, felszínes liba, mi az hogy nem ad esélyt, majd csak kialakul a vonzalom

Nő azt mondja nem a külső a lényeg, hanem a belső, lopva megnézi, aki tetszik neki, de ennyi, nem akar többet = fúj, átvert, megingatott, tönkretett, oda a bizalom, elköltözöm

2023. júl. 4. 23:21
 14/37 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék belemenni ebbe az etnikumba...a lényeg, hogy van egy ilyen neki.

Abba sem szeretném belemenni, hogy miért nem szakíthattam, de 2022 márciusában éreztem azt, hogy lehet fontolóra kellene vennem a szállítást. De nem szakíthattam, nem tehettem meg!

Elhesegedtem inkább, és lett belőle a jelenlegi helyzet.

Bár érdekes kérdés, hogy ő miért nem szakított velem, ha tudta, érezte, hogy nem vagyok neki jó külsőre.

Úgy érzem, hogy totálisan kapcsolatfüggő, és manipulatív....

2023. júl. 4. 23:25
 15/37 A kérdező kommentje:

13#

Akkor ezekszerint én fogom fel túlságosan sarkosan, élesen ezt? De nem megy túl egy bizonyos határon amit ő csinál/t?

Vagy fogadjam el, ha egyszer pl elkezdi csapni neki a szelet egy ilyen pasi, akkor kb 100% az esély rá, hogy kb megcsal vele?

Amit totálisan nem akartam leírni....de ha már itt tartunk leírom....volt egy afférja egy ilyen etnikumu pasival a kapcsolat alatt.

2023. júl. 4. 23:27
 16/37 anonim ***** válasza:
29%
Néger? Nagyon érdekel kiket imád a nőd. Miért titok?
2023. júl. 4. 23:29
 17/37 anonim ***** válasza:
91%

13 vagyok, hát ameddig nem írtad az affért, azt mondtam volna, hogy ne parázd túl. Nekem is tetszenek a spanyolok, de úgy vagyok vele mint az elefánttal... megnézem-megnézem, szép-szép, de otthonra nem kellene.

Na de ha affér is volt, a szex sem az igazi, ez így már sok.

2023. júl. 4. 23:49
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy hogy eddig vele maradtál.

Legyen már tartásod .... ember.

2023. júl. 5. 00:57
 19/37 A kérdező kommentje:

Teljesen azt érzem, hogy manipulál.

[link]

2023. júl. 5. 09:17
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Szakitanék ilyennel...
2023. júl. 5. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!