Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem van, lehetek másba az szerelmes?
Szóval egy érzelmi káosz alakult ki bennem.
A lényeg, hogy 15 éve kapcsolatban vagyok és 31 éves vagyok. A férjem pár évvel ez előtt megcsalt, lebukott de akkor újra kezdtük, jónak tűnt minden. 2 hónapja megint lebukott, bár még éppen nem történt megcsalás. Tudom, szakítanom kellett volna, de egyszerűen nem tudok lezárni 15 évet így. Látóterébe került nálam egy másik férfi azóta, aki iránt egyre többet kezdek érezni, bár nem volt semmi komoly köztünk. Úgy érzem, kezdek bele esni, ugyanakkor a férjem sem szeretném elhagyni. Létezik ilyen?
Hogy írhatod azt egy olyasvalakiről, hogy jó ember, aki MEGCSALT, megalázott, hazudott, hülyére vett stb?
Veled valami nagyon nem stimmel. És ne legyenek illúzióid, nem szeret. Biztos lyuk vagy az életében és ha összejön neki valami más, akkor úgy ott fog hagyni, hogy te csak pislogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!