Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még ilyen esetben is megbocsáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még ilyen esetben is megbocsájthatatlan 2 pofon? Amikor teljesen tönkrevágja lelkileg az embert a másik?

Figyelt kérdés

Adott a barátnőm, aki mentálisan nincs rendben, gyógyszert szedni nem hajlandó, de már 1 éve jár heti 1-2x is pszichológushoz. Amióta jár, teljesen másképp értékel a múltjából dolgokat megvilágosodásnak mondván. Általában ezek a megvilágosodások áldozat szerepbe teszik őt, de a terápia előtt soha nem mesélt ilyeneket.

A minap mesélt egy történetet ugyanígy, ami teljesen hátborzongató és abszurd. Sajnos nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen, szerintem megint a terápia beszélte belé, nem tartom racionálisnak, hogy több éves kapcsolatban nem mondtam el nekem soha, és a terápián is csak 1 év múlva került elő hirtelen.

Nem tudtam neki semmit mondani, nem tudtam bólogatni, ezért azt mondtam, hogy ez a terápiára tartozik, úgyis megy kedden, folytassák inkább ott. Ezen teljesen megsértődött, sírt, kiborult, és 3 órán át faggatott, mire elmondtam neki az igazat. Erre még jobban kiborult, de már átment gyűlöletbe, és az lett a vége, hogy 2 általam hónapokon át készített, faragott díszt felgyújtott, és szándékosan összetört egy díszt, amit az anyukámtól kaptam. Erre borult el az agyam és járt el a kezem. Nem szédült meg, nem esett el, nem maradt nyoma. Mégis rendőrséggel fenyeget, meg azzal, hogy az összes ismerősnek, szomszédnak, családomnak el fogja mondani, és megnyomorítja az életemet. Egy helyen dolgozunk, szóval azzal is megfenyegetett, hogy ki fog rúgatni.

Mit csináljak? A szakítás az adott. De azon kívül? Hogyan tisztázzam magam?

2023. júl. 3. 18:17
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
81%

Istenem, szegény lány egy bántalmazó apa után egy bántalmazó pár miatt szenved.

Kérdező, az lényegtelen, hogy te mit gondolsz az apjáról. Számtalan erőszaktevő valódi arca csak otthon, a négy fal között mutatkozik meg.

2023. júl. 4. 14:02
 42/59 A kérdező kommentje:

Ácsi!

Nem ismeritek sem a barátnőmet, sem az apját!

Nem viccből gondolom úgy, hogy teljesen abszurd.

Vagy szerintetek minden nő ilyen szavait készpénznek kell venni, és elérni a középkori boszorkányüldödések szintjét??? A barátnőm diagnosztizál borderline zavaros, ráadásul a javasolt gyógyszeres kezelésnek nem veti alá magát. Szerintetek egy ilyen ember megbízható forrás?

Pláne, hogy ismerem, hogy rólam is miket állított már, milyen összeveszéseink voltak.

Volt olyan, hogy nőgyűlöletet, gázlángozást, elnyomást kiáltott azért, mert szóltam, hogy figyelmetlen és folyton itthonhagy fontos dolgokat, például pénztárca, munkahelyi belépőkártya, és társai.

2023. júl. 4. 14:06
 43/59 anonim ***** válasza:
78%

Ja, hogy te már megint ugyanaz a troll vagy, aki egy rakás más kérdésben is fiktív nőkről írt, akik szerinted ártatlanul vádolnak erőszakkal férfiakat 🥱

Húzzál már innen a Férfihangra komolyan.

2023. júl. 4. 14:22
 44/59 A kérdező kommentje:
Azt se tudom mi a francról beszélsz, semmi közöm semmilyen trollokhoz, sem más kérdésekhez. Ha nem vagy képes árnyaltan látni a képet és válaszolni rendesen akkor inkább neked kellene a kérdésemtől elmenni máshová!
2023. júl. 4. 14:25
 45/59 anonim ***** válasza:
27%
Jó én értem kérdező, de akkor meg tényleg szakíts vele, és hagyd a francba. Te se vagy mellette boldog
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

42

Azt írja ácsi...😂

Kapjál már a fejedhez, ha még nem is hiszed el a molesztálás nem olyan dolog, amit félvállról kell venni.

Ismered az apjàt, és?

Hányszor hallani, hogy jajj nem hittem volna róla, hogy ilyet tesz mégis megtette.

Ha beteg ez a lány nem gondolod van neki oka?

Ha pedig annyira sz*r ezzel a lánnyal minek vagy vele? Hmm?

Ne mentegesd már magad hibáztàl véld már be. Pofozkodással rendezni a dolgokat nem normális 2 tárgyacskáért mert jajj anyától kaptam bla bla...

Hagyd el bántották már neked pont nem kéne.

47/59 A kérdező kommentje:

Miből gondoljátok, hogy ismeretlenül jobban meg tudjátok ítélni a helyzetet, mint én, aki hosszú évek óta vele él és a családját is ismeri?

Miért nem merül fel, hogy jogosan vannak fenntartásaim?

2023. júl. 4. 14:31
 48/59 anonim ***** válasza:
100%

47

Ha nem tetszik a véleményünk miért írtad ki a kérdést?

Ismered de hát olyan jól akkor mégsem...

Ne vedd ennyire kézpénznek azt, hogy nem molesztálta sajnos előfordul, hogy jónak hisszük azt aki valójában nem az. Elmondta neked te pedig legbelül azért remélem érzed nagyon rosszul reagáltál rá.

Attól, hogy jár valaki terápiára még a hozzá közeliekkel is megszeretne beszélni dolgokat, nem csak a terapeutával.

Nem jól kezelted a helyzetet, nagyon nem jól.

2023. júl. 4. 14:35
 49/59 A kérdező kommentje:

48

Nem véletlenül nem akartam elmondani eleinte, hogy min robbant ki a vita, tudtam, hogy akkor leragadna itt a téma.

Mégis megosztottam, mert 2x is fel lett téve a kérdés. Másrészt pedig, voltak normális válaszolók, akik megértették, hogy miért borultam ki a rongáláson, meg olyanok is, akik felfogták a koncepciót, hogy mentális beteg. Így élt bennem a remény, hogy nem vesznek 180 fokos fordulatot a válaszok attól, hogy leírom a veszekedés témáját.

Annak, hogy nem hiszek neki, jó oka van.

Velem is mindenféle mondvacsinált okból volt már támadó, vádaskodó, és egyszerűen nem tudom elfelejteni, és emiatt nem tartom a szavát 100%-ban hitelesnek. Az apja szociális munkás, konkrétan pont molesztált, meg mindenféle szörnyű hátterű gyerekkel és hátrányos családokkal foglalkozik. Ő lenne az utolsó a világon, aki molesztálja a saját tulajdon lányát.

2023. júl. 4. 14:40
 50/59 anonim ***** válasza:
100%

49

Hagyd már szegény lányt el.

Ne keress okot arra, hogy védd az apját mi van ha mégis megtette?

Attól, hogy beteg még megkéne hallgatnod.

Engem is molesztáltak és olyan akiről mindenki azthitte jó ember...

Meg kellett volna hallgatnod és amíg ki nem derül igaz e inkább senki mellé se kellett volna állnod.

2 darab tárgy miatt pofozkodtál ez sehogy sem normális.

Én sajnálom mert beteg és pont ez miatt nem kéne neki ilyen környezet...

Egyébként elég normális válaszokat kaptál attól függetlenül, hogy nem mindenki ért veled eggyet.

2023. júl. 4. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!