Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még ilyen esetben is megbocsáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még ilyen esetben is megbocsájthatatlan 2 pofon? Amikor teljesen tönkrevágja lelkileg az embert a másik?

Figyelt kérdés

Adott a barátnőm, aki mentálisan nincs rendben, gyógyszert szedni nem hajlandó, de már 1 éve jár heti 1-2x is pszichológushoz. Amióta jár, teljesen másképp értékel a múltjából dolgokat megvilágosodásnak mondván. Általában ezek a megvilágosodások áldozat szerepbe teszik őt, de a terápia előtt soha nem mesélt ilyeneket.

A minap mesélt egy történetet ugyanígy, ami teljesen hátborzongató és abszurd. Sajnos nem tudom elképzelni, hogy igaz legyen, szerintem megint a terápia beszélte belé, nem tartom racionálisnak, hogy több éves kapcsolatban nem mondtam el nekem soha, és a terápián is csak 1 év múlva került elő hirtelen.

Nem tudtam neki semmit mondani, nem tudtam bólogatni, ezért azt mondtam, hogy ez a terápiára tartozik, úgyis megy kedden, folytassák inkább ott. Ezen teljesen megsértődött, sírt, kiborult, és 3 órán át faggatott, mire elmondtam neki az igazat. Erre még jobban kiborult, de már átment gyűlöletbe, és az lett a vége, hogy 2 általam hónapokon át készített, faragott díszt felgyújtott, és szándékosan összetört egy díszt, amit az anyukámtól kaptam. Erre borult el az agyam és járt el a kezem. Nem szédült meg, nem esett el, nem maradt nyoma. Mégis rendőrséggel fenyeget, meg azzal, hogy az összes ismerősnek, szomszédnak, családomnak el fogja mondani, és megnyomorítja az életemet. Egy helyen dolgozunk, szóval azzal is megfenyegetett, hogy ki fog rúgatni.

Mit csináljak? A szakítás az adott. De azon kívül? Hogyan tisztázzam magam?

2023. júl. 3. 18:17
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
90%
Azt nem értem, miért nem bszott már rég ki a csaj.
2023. júl. 4. 11:57
 32/59 anonim ***** válasza:
25%
Én azt nem értem, hogy a kérdező miért nem vágja ki a csajt.
2023. júl. 4. 11:58
 33/59 anonim ***** válasza:
92%
Én még mindig várom, hogy valójában mit mondott el, min ment a vita. Azért valamennyit árnyalhat akár a képen.
2023. júl. 4. 11:59
 34/59 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem undorító gondolat h árnyalhat a képen itt bármi is. Ezzel az erővel feszegessük azt is hogy Renner Erika mivel vívta ki a lúgtámadást... ezen persze vérig sértődnétek feministák! Na akkor ne relativizáljunk férfi áldozat esetében sem, okééé???????
2023. júl. 4. 13:40
 35/59 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem a férfi is és a nő is nagyon gáz.

Az egyik egy tipikus pszichó-hisztérika, aki törni-zúzni kezd, ha ellent mondanak neki. A pasi meg miért van vele???? És ha már vele van, akkor hogy jön ahhoz, hogy megüsse??

2023. júl. 4. 13:43
 36/59 A kérdező kommentje:

Jó akkor leírom.

Azt állítja, hogy molesztálta a saját apja. Én pedig ismerem az apját és teljesen kizártnak tartom és nagyon fel is idegel hogy előáll ilyennel.

2023. júl. 4. 13:45
 37/59 anonim ***** válasza:
100%

36

Jesszusom azért ne hidd, hogy jobban ismered az apósod mint a párod az apját.

A legrosszabb dolog volt amit tehettél, hogy felpofoztad ahelyett, hogy mellé álltál volna.

Megértem miért nem akarta elmondani neked hisz te a lehető legrosszabbul reagáltál rá. Remélem kamu az egész kérdésed.

Ha nem akkor meg elég szomorú ez az egész.

2023. júl. 4. 13:53
 38/59 anonim ***** válasza:
90%

Szóval 1 évnyi terápia után előjött és elmesélte neked, hogy szexuálisan zaklatta a saját apja. Miután elmondta, az volt az első reakciód, hogy ez a terápiára tartozik (tehát nem rád), mondja inkább ott (ne neked). Utána 3 óra faggatás után bevallottad, hogy nem hiszed el, amit mond, hanem csak a terápia miatt minden sz.art kitalál, mert tetszik neki az áldozatpóz.

Mindent értek. :) Ühüm.

2023. júl. 4. 13:53
 39/59 A kérdező kommentje:
Nem kamu, ha a kamu trollkodás lenne valakinek a célja, akkor már ezzel az infoval kezdte volna. Nem véletlenül nem akartam alapból leírni, tudtam, hogy rácuppantok, mert gumicsont. Meg szerintem lényegtelen is, mert nincs indok rongálni valakinek az értékeit.
2023. júl. 4. 13:54
 40/59 anonim ***** válasza:
84%

39

Te az értékeiddel jössz az apja meg valószínű a legnagyobb értékét vette el, szomorú a reakciód és eléggé valótlannak tűnik az egész.

Remélem az is.

2023. júl. 4. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!