Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik rosszul neki hogy nem érzi magát nőnek?
Ezt mondta nekem párom.
Régen mondtam, segítettem hogy fogyjon. Mivel alacsony a +10kg meglátszik rajta.
Finoman elmondtam hogy a régi alakja vonzóbb volt nekem stb.
Tetszett hogy csajos volt, néha sminkelt stb..
Ideig óráig figyelt erre, meg a súlyára aztán jöttek a kifogások.
Mivel együtt élünk pontosan tudom h munka után lett volna ideje stb..
Én apró figyelmességgel, folyamatosan segítettem őt a gondjaiban stb. Apró kedvesség, stb..
Ő igazán nem tett semmit..nem is tudom mitől érezné nőnek magát..de szerintem ő sem..
15. Érdekes! Eddig az volt a mantra, hogy a férfi csináljon tőbb házimunkát. Meg az volt a mantra, hogy a szex túl fontos, a szemétláda férfiaknak.
Most mi a frász van akkor? Ha van sapka, az a baj, ha nincs akkor meg az?
Amikor a férfiak itt el vannak szidva mindennek, azért mert olyanok, mint amit leírtál, akkor hol vagy? Akkor miért nem mondod, hogy fontos hogy a férfi vágyjon a partnerére? Ja hogy akkor nem a férfi lenne mindig a hibás, ezért inkább kussolsz?
Vagy hogy is van ez?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Azért írtam ki így a kérdést hogy miért esik rosszul neki, ha ő saját maga sem tesz érte! - pedig anyagilag is áldozhatna erre.
Ezt hogy nem nőnek érzi magát ellenem hozta fel. En úgy gondolom hogy a külső is " hozzájárul" h nőként v pasiként érezd magad..
Mivel diétát kapott abban is támogattam. Mondtam h eszem én is azt, sőt anyum is figyel rá ha főz nekünk. Ha ajándékba csokit kap olyat amit ehet.
Próbáltam sokszor vlmi mozgásos programot kitalálni amit csinálhatunk, de mindig a nincs kedvem, vagy 5perc után fáj ez v az..így egy idő után feladtam, akkor meg mikor egyedül indultam biciklizni akkor meg kérdezi nem is hívsz??
Ha megyünk vlhova állandóan hisztizik h nem jön fel rá ez v az..
Szerintem hülyeség felhozni amit vki írt h szétcseszik a testüket a terhességgel, ezért kell odafigyelni hogy a lehető legjobb állapotban legyen a terhesség előtt hogy majd az az állapot kevésbé viselje meg a testet . A terhességnél a nő is tudta mivel jár és így is akarta azt.
Az más persze ha betegség miatt hízik vlki vagy olyan miatt amiről nem tehet, vagy a " korral járó változás" okozza.
De barátnőm se kapott véletlen diétát..
Az, hogy a pasi dolga h levetkőztesse a szemével eg felfalja
stb több okból, hibás. Szerintem ehhez hozzájárul a külső kép/megjelenés is. Másrészt akkor az lenne hogy állandóan csak a szex miatt tenné és minden pasi csak du.ni akar..
Az hogy kedvességkent a kávét hoztam fel csak példa. De tudod állandóan az van hogy én észben tartom ha vlmire megkér és nem tudom megcsinálni csak később. De utána nem kell szólnia h csináld már meg amire kértelek.
Míg én ha szólok h ezt vagy azt csinálja meg elfelejtődik ( megkértem vasaljon ki 5polot majd ha ráér,megmutattam hol van. Az egy dolog h ráért akkor is amikor megkértem, de h fél eve nem csinálja meg) ki tudnám vasalni de ő szebben tudja és még sok ilyen van..
Ennek ellenére én sokszor a saját dolgomat teszem félre, vagy kelek előbb, csakhogy az ő dolga amit mondott haladjon.
#20:
Szánalmas vagy a többi "feminista" társaiddal együtt, megérdemlitek, hogy teletrollkodják az oldalt, hogy minden egyes kérdés alatt azon filóztok, hogy valós vagy se,látni mennyire ki vagytok csak egy egyszerű kérdés a kérdező által és már rákentéttek, hogy 100% ő a bűnös a barátnő ártatlan bárányka. Egyenesen neki támadtatok mint a vadállatok.
Saját magatokat nézititek le, bocsánat, hogy nem tartok ki a "feminista" = hamis, kétszínű ronda kígyó melletti nézeteid mellett.
Egyáltalán nem érdekes, hogy az incel elhordja a nőket, mert gyűlöli, ti ugyanazt csináljátok az összes férfival, aki csak ide mer írni és nem hagyja magát. Nem vagytok különbek, mert még egy kérdésbe is rosszat gondoltok és azonnal a férfit hibáztatjátok még akkor is amikor nem tehet róla, hogy dagadt lusta disznó a párja.
Amúgy én jól szórakozom, mást nem lehet rajtatok, olyannyira toljátok minden kérdés alatt a hülyeségeket, hogy egy szintén vagytok az incelekkel. 😂😂😂
Nem voltam benne biztos, de most már sikerült felismerni.
Ebben az esetben:
Azért nem érzi magát nőnek, mert évek óta nincs szex, te meg csak hazudozol, hogy majd megkéred éd majd lesz gyerek. Ő tart el, te meg csak alibi munkát csinálsz anyàdnàl, amitől megint csak ő kerül férfiszerepbe.
Évek óta szidod itt, semmi se jó. Múltkor az volt a bajod, hogy miért jár testkezelésre, sokba kerül.
A csajod meg még mindig súlyos depressziós, ennek a tünete, hogy dagadtra zabálja magát és tojik bele a környezetébe.
Még mindig egy igénytelen gyökér vagy, aki képes együtt élni valakivel, akit ennyire igénytelennek tart. Ezt is a héten kérdezted.
Milyen dolgával haladsz, te szerencsétlen?? Elvetted feleségül és terhes?? NEM. Helyette kapja az állandó csesztetést.
Egy darabig jókat lehetett ezen röhögni, de már unalmas. Neked nem tűnt még fel, hogy pontosan ugyanaz a problémátok évek óta??!
#25:
Ha ő az, akire gondolsz, akkor 100%-ban igazad van.
De ha nem ő az, akkor nagyon benézted. Az a bolond pasas nem azzal jön, hogy kövér, hanem, hogy nem tud spórolni, a munkáját hordja le mindennek, nem akar szexelni és gyereket se akar.
Nekem nem úgy tűnik, hogy ő az... :/
Az írásképe, a szóhasználata is ugyanaz. Ahogy az is, hogy a feltett kérdésekre soha nem válaszol. Utóbbiról lehet tévedhetetlenül felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!