Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért esik rosszul neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszul neki hogy nem érzi magát nőnek?

Figyelt kérdés

Ezt mondta nekem párom.

Régen mondtam, segítettem hogy fogyjon. Mivel alacsony a +10kg meglátszik rajta.

Finoman elmondtam hogy a régi alakja vonzóbb volt nekem stb.

Tetszett hogy csajos volt, néha sminkelt stb..

Ideig óráig figyelt erre, meg a súlyára aztán jöttek a kifogások.

Mivel együtt élünk pontosan tudom h munka után lett volna ideje stb..

Én apró figyelmességgel, folyamatosan segítettem őt a gondjaiban stb. Apró kedvesség, stb..

Ő igazán nem tett semmit..nem is tudom mitől érezné nőnek magát..de szerintem ő sem..

2023. júl. 2. 12:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy azért nem érzi nőnek magát, mert neked csak sminkben jó? Nem tudom, csak egy tipp.
2023. júl. 2. 13:13
 2/29 anonim ***** válasza:
79%

Mit takar az apró figyelmesség, kedvesség?Te sem kis dolgot vársz el tőle, akkor hogy képzeled mégis, hogy valami apró szarral kiszúrod a szemét?Tessék neked is jól kinézni, udvarolni, nagyobb gesztusokat tenni, randizni elvinni.Ha ezután sem tesz semmit, akkor azt mondom ok, igazad van.

De őszintén?Munka után azt a pár óra szabadidőmet minek arra áldozzam, hogy én a maximumot hozzam ki magamból egy olyan emberért, aki gyakorlatilag a legkisebb erőfeszítéssel viseltet irántam?Lehet a párod is így van ám ezzel.

A négy fal közé én sem cicomáznám ki magam csak azért, hogy munka után körbetakarítsalak, megfőzzek, utána leszopjalak.Ez kevés.Az is, hogy ezért havonta veszel neki mondjuk egy szelet olcsó csokit.

2023. júl. 2. 13:14
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs motiváció.
2023. júl. 2. 13:24
 4/29 A kérdező kommentje:

2es:

Nem várom el hogy sminkben legyen, vagy cicababa. Ahogy régen alkalmanként csinálta elég volt.

Korbetakarítani nem kell mivel nem cselédet keresek. Sot inkább en viszem a házimunkát is. Szopni se kell, nekem annyira nem fontos a szex, pláne nem elvaras.

Én nem változtam semmit külsőre.

Kedvesség:

Reggel hétvégén ágyba kap kávét,

Hétköznap előkészítem a kávéhoz a cuccait hogy ne neki keljen,

Kihozom a biciklijét,

Bepakolom a munkás börőndjeit mikor elutazik dolgozni,

Figyelek hogy olyat vegyek amit ő is ehet stb..

2023. júl. 2. 13:43
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
A zabálásról kva nehéz lemondani. Nekem is csak a kialakult cukorbetegség miatt sikerült.
2023. júl. 2. 13:44
 6/29 A kérdező kommentje:

Neki is diétát kéne tartania.

De úgy nem lehet h egyik percbe figyelek rá máskor meg ha olyan kaja van nem számít.

Mint ahogy h este hány óra van.

Rendes cukrot se használhatna, erre issza a cappyt és társait neg néha zérós dolgokat.

2023. júl. 2. 13:55
 7/29 anonim ***** válasza:
79%

Annyira jó, hogy olyan emberek mint te ilyen elvárással vagy mások felé.

"Korbetakarítani nem kell mivel nem cselédet keresek. Sot inkább en viszem a házimunkát is. Szopni se kell, nekem annyira nem fontos a szex, pláne nem elvaras." Én már csak e miatt se érezném magamat nőnek. Ha azt látom nem kellek akkor miért akarjak valakinek megfelelni? Főleg ha így is jó vagyok neki pár körre....

Ha 0-24ben az arcomba nyomnák azt, hogy kövér vagyok és meg akarják feszt mondani mit ehetek akkor biztos kiakadnék. Aki fogyni akar annak magának kell elkezdenie ezt az egész folyamatot.

Lehet , hogy lelkileg abszolút nincs erre felkészülve....igen a fogyásra így is fel kell készülni. És megint csak azt tudom mondani ha ba cseszegetnek a testemért az annyira lehúzza a lelki állapotomat, hogy nem lesz kedvem semmit se csinálni, kvázi nem lesz motívációm.....

Talán ha abba hagynád ezt a folyamatos baszogatást és inkább azt mondanád neki így is milyen szép. Megfognád a kezét és elmentek elöször sétálgatni , majd túrázni és bicózni. Ezt így is el lehet kezdeni....

2023. júl. 2. 14:25
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem csesztetem vele, csak látom de már rég nem mondok semmit.

Próbáltam mozgásra rávenni apró lépésekkel de sorra volt kifogása.

2023. júl. 2. 15:15
 9/29 anonim ***** válasza:
6%
2. Megpróbálnék belekötni, de ez egy annyira szánalmasan sz@r általánositás, hogy nem is érdemes. Szégyen hogy menyire csak ezt az egy mantrát ismeretiek, "a férfi tegyen többet". Csak az marad ki mindig, hogy a nőnek is többet kéne tenni. Ja vár tudom, neki nem kell, elég hogy pi@val született, a többi a férfi dolga.
2023. júl. 2. 17:15
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
#9 Megpróbálnál, de nem tudsz, mert igazam van.Na, csitulj.
2023. júl. 2. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!