Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért esik rosszul neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszul neki hogy nem érzi magát nőnek?

Figyelt kérdés

Ezt mondta nekem párom.

Régen mondtam, segítettem hogy fogyjon. Mivel alacsony a +10kg meglátszik rajta.

Finoman elmondtam hogy a régi alakja vonzóbb volt nekem stb.

Tetszett hogy csajos volt, néha sminkelt stb..

Ideig óráig figyelt erre, meg a súlyára aztán jöttek a kifogások.

Mivel együtt élünk pontosan tudom h munka után lett volna ideje stb..

Én apró figyelmességgel, folyamatosan segítettem őt a gondjaiban stb. Apró kedvesség, stb..

Ő igazán nem tett semmit..nem is tudom mitől érezné nőnek magát..de szerintem ő sem..

2023. júl. 2. 12:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%

10. Jó, csak akkor egy dologra válaszolj.

“De őszintén?Munka után azt a pár óra szabadidőmet minek arra áldozzam, hogy én a maximumot hozzam ki magamból egy olyan emberért, aki gyakorlatilag a legkisebb erőfeszítéssel viseltet irántam?Lehet a párod is így van ám ezzel.”

Miért van az, hogy mindig mindent a férfinak kell beletenni a kapcsolatba, és őrüljön ha a 4edét visza kapja?

Folyamatosan az jön ki belőletek, hogy adjál, adjál, adjál, te nyomorult férfi, minden is kevés amit teszel. Mi az átkot adnak ezért a nők?

2023. júl. 2. 18:55
 12/29 anonim ***** válasza:
60%

11. te kurvára nem tudod ,hogy működik egy női test sem azt hogyan gondolkodik egy igazi nő a kapcsolati elvárásokról... Mert igen lehetnek elvárások egyenlő szinten...lehet itt a baj. Én miért szolgáljak ki valakit ha nem érdemli meg, még akkor is ha hoz nekem kávét. Egy kávé .... na ezzel lehet bizonyítani valamit egy igazi nőnek.

Mi az átkot adnak ? Szétkurják a testüket pár gyerekkel munka és háztartás mellett... azt nem lehet vissza csinálni az teljesen megváltoztatja a női testet. Kérdezem én egyébként a kérdés kiíróját is. Mi lesz ha lesz gyerek? Ha lógni fog a has, a mell, megváltozik a bőr, esetleg még császármetszés is lesz, már nem olyan lesz az együttlét mint régen, ha megváltozik a nő gondolkodása? Ebbe ti férfiak nem szoktatok bele gondolni az a baj...

Ha kérdező neked ez már most felháborító inkább ne vállalj családot, mert a többiek fognak pórul járni.

2023. júl. 2. 19:10
 13/29 anonim ***** válasza:
31%

12. "Szétkurják a testüket pár gyerekkel munka és háztartás mellett..."

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Köszi ez nem kell, akkor inkább maradok egyedül.

F@sznak se hiányzik egy mártír, gyerek meg pláne nem kell.

2023. júl. 2. 19:30
 14/29 anonim ***** válasza:
44%

#11:

Azért van az, hogy a férfi csak adjon, adjon, hogy a nő csak kapjon, kapjon, de persze cserébe ő nem ad semmit vissza.

#12:

Egyáltalán nem nehéz leadni 10 kg-ot, hogyha a nő/férfi elszánt, egyedül akkor nehéz, ha akaratgyenge.

Egyáltalán nem kéne, hogy a párja befolyásolja, egyszerűen látnia, tudnia kellene, hogy az elhízás betegségeket hoz elő és vigyáznia kellene a testére (/lelkére is). Más, hogyha nem tud valami által, mármint súlyos betegség áll a háttérben, de akkor menjen el orvoshoz minél előbb.

Ne a terhesség utáni súlygyarapodást meg mit hozzál már fel ellenérvként, amikor a kérdező és társa helyzete más. Miért kell belekeverni, amikor addig el se jutnak?!

Nincs lelki felkészülés, aki ezt mondja az egyszerűen lusta. Aki le akar adni azt nosztogatni se kell!

2023. júl. 2. 21:26
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

Akkor nem érzi magát nőnek, ha nincs mellette igazi férfi.

Írod, hogy a szex neked nem olyan fontos. Meg is érkeztünk: mikor kaptad el rendesen utoljára? Úgy, hogy remegjen a padló is?

Mikor csókoltad utoljára szenvedélyesen? Mikor udvaroltál, bókoltál neki?

Az, hogy körbetakarítod a lakást, kávét főzöl meg odaviszed a biciklijét, hát bocs, de ez olyan, mintha a nagymamája lennél.

A férfi a domináns, az irányító, aki a háttérben áll, de tudod, hogy akkor is támaszkodhatsz rá. Az ilyen kis kötényben otthon setepertélő nénibácsik, akinek a kedvenc mondata a nem tudom, meg a döntsd el te, hát wow, a nők többsége helyből impotens is lesz, kiszárad, mint a sivatag.

Nem arról van szó, hogy a házimunka a nőé, és csinálja ő egyedül! Normális esetben felezitek, persze. De te komolyan ettől várod, hogy beindul rád, és nőnek érzi magát?!

Lehet, hogy neki nagyon is fontos lenne a szex, és minden más is. Például, hogy ne fogyókúra tippeket adj, mert nem a barinője vagy. A te dolgod, hogy már a szemeddel levetkőztesd, megmarkold a csípőjét, letépd a bugyit, és felfald. Utána hidd el, hogy több motivációja lesz, hogy a kedvedért koplaljon. De olyan pasi mellett, aki ilyen se hús, se hal, át egyetlen öröm az evés marad.

2023. júl. 2. 21:59
 16/29 anonim ***** válasza:
11%

"A te dolgod, hogy már a szemeddel levetkőztesd, megmarkold a csípőjét, letépd a bugyit, és felfald." - Erre fel meg más kérdés alatt még a nő melleit se foghatja meg, sőt már még át se olelheti, mert csak szexre utazik! 😂😂😂

Komolyan viccesek vagytok jó páran. Döntsétek már el, hogy mit hazudtok össze-vissza magatoknak főleg, meg másoknak is. 😂😂😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb.. - Tessék ott a nőitársunk, aki azt írta, hogy a férfi nem képes ölelésre szex nélkül! Szerinted ez így rendben van, hogy a férfiakra mutogat ő is pedig nem igaz mindegyikre, amit írt?

Miért a férfi a hibás, ha a nő a lusta disznó?

2023. júl. 2. 22:07
 17/29 anonim ***** válasza:
79%

És te mérget vennél rá, hogy azt a kérdést a mostani kérdező barátnője írta ki?

Amúgy, apropó, hazugság. Az általad linkelt kérdést egy pasi írta ki. Aznap csak ilyen tapizós kérdések voltak. Kezdve azzal, hogy miért baj, ha egy szexhiányos incel idegen nőket fogdos. Ezzel a kérdéssel csak ki akarta ugrasztani a nyulat a bokorvól, hogy a házas nők a saját férjük orrát is beverik, ha megfogja a mellüket, vagy nem tudom.

De egy nőnél a "nem érzem magam nőnek MELLETTED" az mindig ugyanazt jelenti. TE nem vagy eléggé férfi.

Például ki kérdez ilyen baromságot, hogy MIÉRT BAJ neki, ha nem érzi magát nőnek a kapcsolatban??? Mintha ez lenne a természetes, hogy csak lakótársak.

2023. júl. 2. 22:18
 18/29 anonim ***** válasza:
85%
17 ez a téma veszett ügy ide érték az incelek...
2023. júl. 2. 22:25
 19/29 anonim ***** válasza:
15%

#17:

Engem nem érdekel, hogy ki miért írta ki a kérdést, tegyük fel ki akarta ugrasztani a nyuszikát és sikerült is neki, mert mindenki a férfit hibáztatta, adjátok az incelek/trollok alá a lovat, mert az egyik vélemény üti a másikat. Egyik percben egyenjogúság a téma, hogy mindkettő nem egyforma, de a másik percben már a válaszok nem azt jelzik és ezért vágnak azzal vissza feszt, hogy csak mondják a nők, hogy egyenjogúság van, de nincs,hiszen egyik válaszoló sem vizsgálja meg a kérdést két oldalról, pedig a PÁRkapcsolat két emberről szól.

Hogyha egyszer azt mondja a nők többsége, hogy egyenrangú mindkettő fél, akkor kezelje mindkettőt egyformán, ha meg nem az is jó, de ne azzal takaródzon már, hogy egyenjogúság van. Nincs benne logika, saját magukat nevetettik ki.

Itt is a férfi a hunyó, mert, hogy "nem tetszik neki" mert letolja nap mint nap, hogy le kéne adnia, de senki nem kérdezte meg, hogy próbálta-e, hogy együtt edzenek. Pedig kellett volna.

Nézd meg a 11-es már belekötött az egyik válaszolóba valahol jogosan, mert egyforma válaszok születtek.

De ha incel, kövérebb pasas, vagy nő írja ír ki kérdést,, hogy a párja elhízott akkor mindenki oda írja, hogy fogyjon le, ha meg nem hajlandó rá, akkor hagyja el.

Itt meg a kérdezőt ekézik, hogy biztos, hogy ő tett rossz fát a tűzre.

Igazuk van a férfiaknak, miért kezelik a nők a két nemet különbözően?

2023. júl. 2. 22:32
 20/29 anonim ***** válasza:
76%

Bocsánat, én kérek elnézést. Teljesen igazad van, a Földön élő 4 milliárd nő teljesen egyforma. Egy egységes massza, azonos gondolatokkal, azonos véleménnyel.

Akkor gondolom az is jogos, ha nőverő, hűtlen, pedofil faroknak tartalak, hiszen a férfiak is mind egyformák.

Az élet már csak ilyen egyszerű.

2023. júl. 2. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!