Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy nem nekem való, a gyerekvállalás ez miatt?
Gyereket nevelni iszonyat nagy munka, cserébe tönkreteszi a párkapcsolatot. Persze értem, hogy van akinek ez megéri. De én nem akarok úgy élni, hogy nincs egy párom aki szeret, aki meghallgat, akinek fontos vagyok, aki segít hogyha bajom van. Ezt így nem lehet ha gyerek van. Mert mindkét szülőtől 100%ot igényel. Nem hogy intimitásra, a másik szeretésére, de 8 óra alvásra se jut ideje a feleknek. Hiába tenném oda magam férfiként, az is kevés. Ha csinálnék egy kis szabad időt a páromnak, mint ahogy most is teszem, az is csak arra jó, hogy a gyerekről beszéljünk még egy kicsit.
Lehet rosszul látom, de nem hiszem hogy ez egy jó élet nekem.
Minden tiszteletem azoké, akik ezt végig tudják csinálni. De ahogy látom ők erősen a kissebség.
Rosszul látod, mert ha a két fél szereti tényleg egymást, a kapcsolat működőképes, akkor a saját gyerekük "nem teszi tönkre" egyáltalán. Igazából nem az ő születése tehet arról, hogy a kapcsolat tönkremegy, inkább már a születése előtt voltak gondok, amiket a szőnyeg alá söpörtek, csak könnyebb a gyerekre ráfogni, hogy ő a bűnös sajnos.
Szerinted hogy létezik olyasmi, hogy valamelyik párnak 4 gyereke van és megvannak? Szeretik egymást és a gyerekeiket is!
Az a probléma, hogy sokan azt hiszik, hogy a gyerek helyrehozza a gondjaikat, vagy nincsenek tisztában a gyerekneveléssel, áldozatokkal, amivel jár. Önzőek, csak magukra gondolnak.
Persze vannak olyan esetek, hogy a nő elfelejti, hogy nő is nemcsak anya, de az is inkább azért történik meg, mert ahogy képben lett a gyermek majdnem minden rá szakadt így megszokta a helyzetet már. Ebből adódik, hogy nem akar szexelni se már a férfival, aki csak azt hajtja holott otthon nem segít jóformán semmiben, sem a kicsivel kapcsolatban.
Természetesen hogyha te úgy érzed, hogy neked utód nem való azzal nincs gond, de felejtsd el azt, hogy azért omlik szét a házasság, kapcsolat, mint a kártyavár mert létezik, mert az nem igaz még egy icipicit se, csakis két szülő, két fél tehet róla!
Függetlenül attól, hogy a nézeteddel nem érzek egyet, de abban igazat adok neked, hogy neked nem való. Nem is kötelező.
Ha te attól félsz, hogy a gyerekvállalás után megromlik a kapcsolat, az teljesen valid érv, hogy miért nem akarsz. Olyan párt kell keresni, aki ezt elfogadja.
Amit leírtál, az meg inkább egy önbeteljesítő jóslat.
Kisbaba mellett valóban tud ilyen lenni az élet. De az csak pár hónap. Viszont te ezt nem fogod úgy látni soha, hogy egy rövid, átmeneti állapot. Keresni fogod a legkisebb jelét is annak, hogy igazad van, és minden a gyerek körül forog, rád pedig semmi idő és figyelem nem jut. Így fogsz is hibát találni.
Mondjuk az tény, hogy időből és figyelemből kevesebbet tud adni a párod, hisz ott lesz a baba, akinek szó szerint rajta múlik az élete és egészsége, tehát elsőbbséget élvez. De normális esetben te is vágysz időt tölteni a gyerekeddel és hármasban is. Az érzi csak ennyire elhanyagoltnak magát, aki nem veszi ki ebből a részét, és elvárja, hogy a felesége csak vele foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!