Csak én gondolom így , vélemény ? Lent
4 éves koromban anyám lelépett és élte vígan az életét, apám meg nevelhetett egyedül ahogy tudott :) ennek 26 éve. Akkor sem volt ez másképp, csak kevesebb fórumon lehetett róla csacsogni.
Az viszont tény, hogy csupasz popóra nem illendő szülni, valamint annyit kell amennyit az ember egyedül is (vagy megváltozott körülmények mellett is) el bír tartani, nem csak lelépni tud a szülő hanem meghalni is vagy lerokkanni.
Szerintem nem csak te gondolod így.
Mindenesetre nem értek egyet.
Van persze ilyen is, de azért nem ennyire általános, ahogy írod.
5 ha megteremted az egzisztenciàdat, akkor nem kell ezen aggòdnod.
Plusz amíg nem akarsz igazàn gyereket, addig mindig lesz kifogàs is..hol ez..hol az.
Egyèbkènt a 3. gyerekünket vàrjuk..
15 ève vagyunk pàr, a legnagyobb gyerek 4 èves.. nem kapkodtuk el..
Nem hiszem, hogy ezek utàn menne el az eszünk, ha mègis, akkor sem m
yomorognànk
Nem váltunk el sem az első ,sem a második gyerek születése után.
Lassan 13 éve vagyunk együtt.
2 éve volt az esküvőnk. Tehát nem ,hogy nem tette tönkre ,de mèg jobban össze fonódott az életünk.
Gondolkodunk azon hogy legyen e harmadik gyerkőc is.☺️
Azért nem kell túldramatizálni. Sokan válnak, de nem a 99%.
Amúgy engem nem érdekel, hogy mások mennyien válnak. A saját kapcsolatomat, férjemet én ismerem. Mivel én ezt elég biztosnak látom, ezért nem riasztanak el a magas válási arányok.
De az igaz, hogy anyagilag úgy érdemes belevágni, ha nem lenne probléma ha az egyik fél egyedül marad. Nem is kell feltétlen válásra gondolni, de betegség, haláleset, bármi közbejöhet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!