Engednéd az gyerekvállalást/ örökbefogadást egy magát nőnek gondoló férfinek?
Vagy férfinek gondoló nőnek.
Arra gondolok, hogy vajon mennyire fontos az, hogy megfelelő értékrendet adjon át a gyereknek (szerintem kiemelt helyen az). Az alábbi videóról juttott az eszembe, megmondom őszintén kicsit rosszul is lettem. (Amúgy rengeteg hasonló videó van fenn.)
https://www.youtube.com/watch?v=FZRNcOzhpRg&ab_channel=BrutA..
Nem.
Akinek ilyen elmebetegsége van, ne fogadjon örökbe.Max egy halat.
"megfelelő értékrendet adjon át a gyereknek"
Mondjuk ha értékrendről beszélünk akkor alapvetően ki lehetne szórni az emberek jelentős százalékát...
Őszintén, az egész lgbtq hiszti előtt úgy voltam vele, "persze, amíg szereti!"
A jelenlegi válaszom: NEEEEEM.
Gratula pride, gratu lgbtqi+ vagy mi a szar, elértétek ezt nálam. 🤬
Le lehet pontozni a válaszom, de milyen értékrendről beszélünk?
Ha csak kis hazánkat nézzük:
Egymillió alkoholista országa vagyunk, nem éppen minta apákkal, egy halom kisebbségivel akiknek a fele beltenyészetből ered. Vagy ott vannak a káros szenvedélyek mint a dohányzás.
De amikor azt látom, hogy plázacica anyuka odaadja a csokit a kislányának, majd azt mondja a csomagolásra, hogy "fúj, dobd el" akkor miről beszélünk?
Elég megnézni az itteni családi kapcsolatok témáit, a mérgező szülők összes mintája megjelenik.
Van egy csomó ember, akik egészen egyszerűen alkalmatlanok a gyereknevelésre. Mégis gyártják őket. A többségük alapból nem "gyereket vállal" csak szeret kefélni aminek mellékterméke a gyerek.
nem, kérdező, nem engedném.
Aki azzal az alap dologgal nincsen tisztában, hogy fiú-e vagy lány és nem képes mentálisan kezelni azt a helyzetet, hogy nem tetszik neki amit a tükörben lát, az nem alkalmas egy gyerek nevelésére.
A saját gyerekét mindenki maga nevelheti, még ha ilyen agybaja is van, de másnak a gyerekét nem kell neki odaadni. Nagyon sok teljesen normális ember van aki szeretne örökbefogadni gyermeket vagy lennének a nevelőszülei, majd ők fogják nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!