Engednéd az gyerekvállalást/ örökbefogadást egy magát nőnek gondoló férfinek?
Vagy férfinek gondoló nőnek.
Arra gondolok, hogy vajon mennyire fontos az, hogy megfelelő értékrendet adjon át a gyereknek (szerintem kiemelt helyen az). Az alábbi videóról juttott az eszembe, megmondom őszintén kicsit rosszul is lettem. (Amúgy rengeteg hasonló videó van fenn.)
https://www.youtube.com/watch?v=FZRNcOzhpRg&ab_channel=BrutA..
9. amúgy ez rendszeresen visszatérő "érv" LMBTQ oldalról, hogy bezzeg a heterók között hogy megveri némelyik a gyerekét és feleségét, meg milyen sz*r emberek vannak köztük.
Hát igen - a 95%-ban bizony előfordulnak selejtek.
Csak azt nem értem, ebből miért következik, hogy egy meleg pár bármivel is jobban nevelné fel a gyereket, vagy az, hogy köztük ne lehetnének állatok, kiindulva főként a jellemzően "egészéges" szexuális szokásaikból. De elég talán megnézni a fent linkelt videót.
Kérdező ,most melegről vagy transzneműekről beszélsz?Döntsd már el,mert nagyon nem mindegy.
Egy melegnek annyi a "deviancája" (és ezt most nem sértésképpen írom) ,hogy a saját nemét szereti,egy transznemű meg egy mentálisan beteg ember,akik között hatalmas pl az öngyilkosok aránya. Aki képes megcsonkíttatni a saját testét, azt nagyon sajnálom , segítségre szorulna, csak valószínűleg nem ilyenre, amivel lifelong patient-et tudnak maguknak gyártani az egészségügyi szolgáltatók. Érezzük a különbséget , míg az előbbi esetében semmi nem indokolja,hogy gondos, szerető szülője legyen egy gyereknek aki senki másnak nem kellett (hetero pároknak) ,addig a másik saját magát is betegesen gyűlöli és labilis , gyerek nem való neki .
És való igaz, hogy ebben az országban a heteró szülők nagy részével is nagy gondok vannak (alkoholizmus,testi és/vagy lelki abúzús,stb) de ettől egy transznemű nem lesz egészségesebb fejben.
szerintem jobb lenne a világ, ha a romatelepek újszülöttjeit a szüleik helyett ilyen ivari torzszülöttek nevelnék fel.
de ha van esély normális örökbefogadó családra, akkor nem engedélyezném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!