Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi semmibe amit gondolok a gyerekvállalásról?
Több éves kapcsolat a miénk együtt élünk. Ő mondható h ultimátumot adott a gyerek kapcsán. Mindig azt serelmezi h nem mondom el az érzéseim nem avatom be a dolgaimba ( azért mert úgy nőttem fel h csak akkor kérjek segítséget ha minden kötél szakad és sose figyeltek úgy arra amit mondok, mindig csak azt kaptam h a te feladatod..illetve sokszor a saját dolgait is nehezen oldja meg)
Most elmondtan h a mostani anyagi helyzet, és bizonytalanság miatt nem merek vállalni.. ( pedig van frlretett pénzem, nincs hitel, munkahelyünk van) mégse merek..

Hát ha úgy döntesz, hogy nem vállalsz vele gyereket akkor, mikor ő szeretné, akkor szakítani akar.
Ezt te nem akarod érteni.:)

Mert eddig még várt, hátha elmúlik a kételyed, de most már nem akar várni.
Pontosabban mit nem értesz?:) Gyereket akar és ez fontosabb neki, mint te.

Mert tudja, hogy ez csak egy újabb kifogás. Lassan 5 ève nyüszögsz itt a gyk-n a barátnődről, ès már akkor tèma volt, hogy gyereket akar. A fogamzásgátlót is több mint 2 ève abbahagyta. Pedig akkor mèg a kanyarban sem volt a mostani gazdasági helyzet.
Ha nem csak beszèlnèl, hanem vègre őszíntèn beszèlnèl, lehet, hogy figyelne is rád.

"azért mert úgy nőttem fel h csak akkor kérjek segítséget ha minden kötél szakad és sose figyeltek úgy arra amit mondok, mindig csak azt kaptam h a te feladatod..illetve sokszor a saját dolgait is nehezen oldja meg"
Ez kifogás.
Ha dolgoznál magadon akkor máris azt írtad volna ehelyett, hogy "igen, nehéz gyerekkorom volt, amiatt zárkózom el az érzéseimmel, de dolgozom rajta"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!