Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, van egy 2 éves kisfiam, az apukájával együtt vagyunk, együtt is lakunk de igazábol olyanok vagyunk mint két lakótárs. Mindent egyedül csinálok, egyáltalán nem veszi ki a részét a gyereknevelésből, nem ül le játszani egy 5 percet sem a kisfiunkkal. Engem soha meg nem dícsér, pedig igenis jólesne ha mondaná, hogy szép vagyok vagy bármi, igyekszem mindig sminkelni, szépen öltözni, mégsem kapok tőle dícséretet. Bármit megkíván megfőzöm neki, mosok rá, takarítok de egy gyűrűt nem húzott az ujjamra 9 év alatt. Szex 4 havonta ha van, de nem is kívánom már vele. Úgy érzem teljesen elhidegültünk egymást9l, hiába próbálok vele beszélni mindent támadásnak vesz. Közben megtetszett egy jó pár hónapja egy másik férfi, mindig ő van az eszemben, hogy ő mennyire megtudna engem becsülni stb. El kéne hagyjam a páromat? Ha elhagyom fogadjak egyből ügyvédet hogy melyikőnknek legyen felügyeleti joga? Vagy egyszerűen csak jelentsem be hogy otthagyom és lelépek a gyerekkel?
2023. jún. 28. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Válj el, menj a szülőkhöz ő meg fizesse a gyerektartást, probléma megoldva.
2023. júl. 15. 21:10
 12/16 anonim ***** válasza:
"Válj el" *
2023. júl. 15. 21:10
 13/16 A kérdező kommentje:
nem enged elmenni
2023. júl. 16. 08:48
 14/16 A kérdező kommentje:
azt mondta: "a gyerekért ölök"
2023. júl. 16. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Én vittem a gyerekwt és kizártam az ilyen mérgező, önző és ostoba exfeleséget az életünkből mint te.
2023. júl. 16. 10:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem enged elmenni?

Ennyire agresszív, a gyerekért öl?

Inkább törődjön veled és a gyerekkel, ha pedig nem, akkor válni kell. A gyereket fele-fele láthatja, tarthatja. Szükségük van egymásra.

2023. júl. 16. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!