Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, van egy 2 éves kisfiam, az apukájával együtt vagyunk, együtt is lakunk de igazábol olyanok vagyunk mint két lakótárs. Mindent egyedül csinálok, egyáltalán nem veszi ki a részét a gyereknevelésből, nem ül le játszani egy 5 percet sem a kisfiunkkal. Engem soha meg nem dícsér, pedig igenis jólesne ha mondaná, hogy szép vagyok vagy bármi, igyekszem mindig sminkelni, szépen öltözni, mégsem kapok tőle dícséretet. Bármit megkíván megfőzöm neki, mosok rá, takarítok de egy gyűrűt nem húzott az ujjamra 9 év alatt. Szex 4 havonta ha van, de nem is kívánom már vele. Úgy érzem teljesen elhidegültünk egymást9l, hiába próbálok vele beszélni mindent támadásnak vesz. Közben megtetszett egy jó pár hónapja egy másik férfi, mindig ő van az eszemben, hogy ő mennyire megtudna engem becsülni stb. El kéne hagyjam a páromat? Ha elhagyom fogadjak egyből ügyvédet hogy melyikőnknek legyen felügyeleti joga? Vagy egyszerűen csak jelentsem be hogy otthagyom és lelépek a gyerekkel?
Ügyvédet javaslok, első a gyerekelhelyezés utána viheted csak magaddal.
2023. jún. 28. 22:34
2/16 anonim válasza:
Ja hagyd el, ez egy gci. De legyél már erős nő és egy ideig állj meg a saját talpadon, ne cuppanj egyből egy másik pali virslijére.
2023. jún. 29. 01:12
3/16 anonim válasza:
Hallani kellene a másik oldalt is. Attól, hogy Gizusnak udvarlója akadt, kózel sem biztos, hogy mintaanya és mintafeleség. Szerintem csak mezei faxhiány, és a kicsi szenvedi meg a köbuta anyuka viselkedését!
2023. jún. 29. 04:27
4/16 anonim válasza:
Egy párkapcsolat úgy működhet harmonikusan hosszútávon, ha meghatározod az elvárásaid és ahhoz tartod magad. Például ha házasság előtt nincs gyerek, sokkal könnyebben tudnál szakítani és mást keresni. Ugyanígy, ha valaki nem tisztel, nem dicser, ne is költözz vele össze. Ezek alap dolgok egy párkapcsolatban, nem szabad olyan személlyel együtt lenni, aki számára csak egy ürítő lyuk vagy, nem erőszakolhatod rá másra később, hogy szeressen, ilyen mértékben változzon.
Mindezt összefoglalva szakíts, és keress hozzád megfelelő partnert, akivel boldog vagy.
2023. jún. 29. 07:15
5/16 anonim válasza:
Miért vagy még vele?
Azt ugye tudod ha 4 havonta van szex már régen mást kezelget?
Nem bántásból írom csak a realitás miatt.
Már réges rég nincs értelme ennek a kapcsolatnak a leírtak alapján sajnos
2023. jún. 29. 09:25
6/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tökéletes, nekem is vannak rosszabb napjaim, de inkább nem szólok már semmiért mert mindent támadásnak vesz. Nem szeretnék férfit magam mellé egy ideig miután elhagynám a páromat, a másik férfit azért írtam mert ez már régen rossz egy kapcsolatba ha más férfi kezd el érdekelni. Én tényleg már teljesen rá hagytam mindent, nem szólok semmiért, cserébe mindent megteszek neki csakhogy ne legyen veszekedés. Nincs mellettem senki aki a támaszom lenne és bíztatna erőt adna, hogy legyen elég bátorságom elhagyni. Mindenesetre köszi a válaszokat mindegyikőtöknek, ha esetleg írnátok valami bíztatót annak nagyon örülnék
2023. jún. 29. 14:00
7/16 anonim válasza:
5 vagyok
27 évesen maradtam egyedül a 1,5 éves lányommal.
Hidd el minden szempontból könnyebb hogy nem kell alárendelned magad a másiknak.
Ha meg vannak hozzá az anyagiak én gondolkodás nélkül lépnek egy ilyen kapcsolatból mert nincs jövője.
2023. jún. 29. 15:47
8/16 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha kilépsz ebbôl a kapcsolatbòl! Még fiatal vagy a gyerek is kicsi! Viszont meg kell tervezned, hogy is legyen a „lelépés“. Van e hely, ahol mind kettôtöknek otthona lesz!?
2023. júl. 14. 21:42
9/16 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy, mindenképp lépnék a helyedben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!