Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes erőltetni a kapcsolatot, ha a szex nem jó?
Ha az egyik már nem szereti a másikat, akkor miért maradna vele? Az exed ezek szerint már kiszeretett belőled, gondolom oka volt annak, hogy elhagyott.
Ez a 70-80 éves dolog meg egy nagy bullshit. Régen ez azért működött, mert nem volt más választás. Ha Marika széttette a lábát Józsinak, és gyerek is lett belőle, akkor onnantól kezdve Marikának kuss volt a neve, és leéltek így évtizedeket, mert Marika nem tudta volna eltartani a gyerekeket, és egy férfinak sem kellett volna már.
Utasok vagyunk, az élet vonatokon zajlik. Van, akivel hosszabb, van akivel rövidebb ideig utazunk együtt. Semmi sem tart örökké.
20-as vagyok
Nem azt mondtam, ha a szerelem elmúlik vagy ha ütnek, vernek egy kapcsolatban vagy ha megcsalnak akkor is maradjon az ember a kapcsolatban.
Én itt ezt jóval komplexebben értettem, ami régen evidensebb volt az ma már nem az.
Leegyszerűsítve, ha valami nem megy zökkenőmentesen, akadályok vannak azt szemrebbenés nélkül kidobják az ablakon, és ha más nem is, ez a fajta kitartás, megbecsülés mindenképpen jobb volt a régi időkben.
A példát amit felhoztál pedig eleve elítélem, én akár csinálok gyereket a nőmnek, akár nem, az ő neve akkor se kuss lesz, egyenrangú fél.
Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!