Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes erőltetni a kapcsolatot, ha a szex nem jó?
Nekünk sajnos szakítás lett a vége. Mi nem voltunk ugyan terápián de 1,5 év alatt kb 8x leültem vele 2 órára beszélgetni hogy mitkéne csinálni, min tudnék fejleszteni, mit tudnánk egyénileg és közösen megváltoztatni. Én igényeltem volna többször egy héten, neki elég lett volna 1x egy negyed évben. Az én türelmem is véges, hiába illettünk össze MINDEN MÁSBAN, vele terveztem mindent, de én nem szeretnék apácaként élni. Igenis egészséges fiatal nő vagyok aki szeretne a pàrjával lefeküdni…
Szóval semmi sem segített. De mi voltunk amúgy ezt leszámítva a tökéletes pár.
Sajnos ha van olyan pont, hogy a szex kevés, vagy éppen nem olyan jó, akkor rengeteg alkalommal kidobja az egyik a másikat, pedig igen is javítható a dolog..
Itt volt egy korábbi válasz, de végülis többen leírták, ha alapvetően jó a kapcsolat, akkor nagy marhaság szerintem szakítani, nagyon sajnálom, hogy ezekben az időkben élek ami most van, de őszintén.
Emberek többsége, mindegyik melyik oldalról beszélünk, nagyon könnyen cserélik le egymást, rohannak másik kapcsolatba mert majd a következő partner az aztán maga a tökély lesz.. hát nem lesz az :)
Szerintem nincs annál figyelemre és tiszteletre méltóbb dolog mikor egy pár együtt, egymást támogatva, egymás kezét fogva túl tudnak jutni minden nehézségen,és 70-80evesen el tudják majd mondani, hogy igen, voltak nagyon nehéz időszakok, de kitartottunk egymás mellett mert számunkra nem létezett másik nagy ő, vagy másik opció..
Igen, igen tudom ez egy álomvilág, már én is belátom.
Engem sajnos elhagyott az a lány akit én soha nem tudtam volna elengedni, eszem ágába se lett volna, voltak ugyan hullámvölgyeink, kisebb viták, tényleg semmi eget rengető dolok, illetve a viták miatt voltak időszakok, hogy kevesebb volt a szex, bár a minőséget tekintve soha nem volt rossz, sőt kimondottan jó volt, azonban lemondott rólunk én pedig jelenleg próbálom túlélni a napokat, heteket, hónapokat... Kegyetlen szar, sajnos úgy érzem, hogy életem szerelmét veszítettem el.
Tehát kedves kérdező elnézést a regényért, amit javaslok, hogy legyetek kitartóak, beszéljetek meg minden problémát és találjatok rá megoldást, tartsatok ki egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!