Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem el fogok válni?
Figyelt kérdés
A feleségem rendes nő, szereti a rendet. Ezzel nincs is gond. Viszont a legvegyszeresebb tisztítószereket használja, és egyszerre nagy mennyiségben. Van, hogy olyan irtózatos vízkőoldó szag van a lakásban, hogy hányingerem lesz. Egy csaptelephez kb fél flakon vízkőoldót elhasznál, a kádhoz megint fél flakon domesztoszt, és nem is értem hogy nincs rosszul a gőzeitől. A mosógép mosószer adagolójába önti azt a tisztíszóteszert, amit higítani kell vizzel, de ő töményen beleönti. A ruháink vegyszer szagúak utána, hiába a mosópor, és az öblítő. Mondtam hogy bízza rám, megcsinálom helyette én, de rám förmed, hogy én xarul takarítok, kevés tisztíszóteszt használok. Alapvetően mindenbe beleköt, és mindig ő tud mindent jobban, és csakazértsem hallgat másokra, mert azok hülyék, es egyéb minősítések. Semmit nem lehet vele megbeszélni, és hiába kérem szépen hogy fejezze be az ócsárolásom, tovább mondja mint egy 3 éves. Mintha egy öntörvényű gyerekkel lennék. Már lassan a váláson gondolkodom.2023. jún. 27. 14:54
31/36 anonim válasza:
Pedig egy kapcsolat eltolásához két ember kell. Biztos, hogy ilyen volt akkoris, csak te nem akartad észrevenni. Most szállt fel a rózsaszín köd. Hülye voltál, ennyi. Elválsz és kész. Ehhez nem lehet már egyéb okos gondolatot hozzáfűzni.
32/36 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt ilyen! De hiába magyarázom ezt!
2023. jún. 27. 21:03
33/36 anonim válasza:
Nem kell magyarázni a kérdés akkor is adott mi tart ott téged?
34/36 A kérdező kommentje:
Figyelj, valóban kötetszel! Mo dtam hogy bármi is ott tartana?
2023. jún. 27. 21:33
35/36 anonim válasza:
Pedig igaza van. Nem vetted eszre a ketszinu jatekat, most meg pislogsz, hogy mi van. Tenyleg nem ertem, hogy ezt a kerdest minek irtad ki. Megszavazzuk neked, hogy valj el? Adjuk aldasunkat ra? Legyen! Hajra! Vagy csak kozos sardobalast szerettel volna a felesgedre? Kapott is. Meg te is, ezen meg felhaborodsz. Tudni kell elviselni a kritikat. Ha irratalod az embereket, az kontraproduktiv.
36/36 anonim válasza:
Szíved joga elválni, az ok teljesen lényegtelen. Akár hülyeség is lehet. Senkinek semmi joga beleszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!