Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem el fogok válni?

Figyelt kérdés
A feleségem rendes nő, szereti a rendet. Ezzel nincs is gond. Viszont a legvegyszeresebb tisztítószereket használja, és egyszerre nagy mennyiségben. Van, hogy olyan irtózatos vízkőoldó szag van a lakásban, hogy hányingerem lesz. Egy csaptelephez kb fél flakon vízkőoldót elhasznál, a kádhoz megint fél flakon domesztoszt, és nem is értem hogy nincs rosszul a gőzeitől. A mosógép mosószer adagolójába önti azt a tisztíszóteszert, amit higítani kell vizzel, de ő töményen beleönti. A ruháink vegyszer szagúak utána, hiába a mosópor, és az öblítő. Mondtam hogy bízza rám, megcsinálom helyette én, de rám förmed, hogy én xarul takarítok, kevés tisztíszóteszt használok. Alapvetően mindenbe beleköt, és mindig ő tud mindent jobban, és csakazértsem hallgat másokra, mert azok hülyék, es egyéb minősítések. Semmit nem lehet vele megbeszélni, és hiába kérem szépen hogy fejezze be az ócsárolásom, tovább mondja mint egy 3 éves. Mintha egy öntörvényű gyerekkel lennék. Már lassan a váláson gondolkodom.
2023. jún. 27. 14:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok. Attól függően hány éves, azt gondolom nem sok esély van rá hogy valaha meg fog változni, vagy átgondolja ezeket a dolgokat. Józan paraszti ésszel nézve neked van igazad, ami azt jelenti hogy neki nincs, de így is ragaszkodik a hülyeségéhez.

Nehéz kilépni egy párkapcsolatból, de ha maradsz kb örökre ezt fogod tőle kapni, arra számíts. Tapasztalat.

2023. jún. 27. 16:27
 22/36 anonim ***** válasza:

Ahogy 21-es is írj, jobb nem lesz.

Én is azt gondolom, ahogy öregszünk, csak egyre hülyébbek leszünk.

2023. jún. 27. 16:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja rendes nő,kb elmebeteg, azonnal vàlnék ilyentől...f
2023. jún. 27. 18:24
 24/36 anonim ***** válasza:
68%
Gyerek, hitel van? Ha nincs, menekülj.
2023. jún. 27. 18:34
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

24

Ha van gyerek azt is vigye. Azoknak is csak árt ez.

Én nemhogy elvalnek, el se vettem volna. Ez igy ahogy irod egyszerűen elviselhetetlen!

2023. jún. 27. 19:44
 26/36 anonim ***** válasza:
80%
Valahol szerintem te is hibás vagy ebben. Nagy eséllyel nem most lett kényszeresen mániás és gondolom a házasság előtt is "verbális erőszakot" alkalmazott rajtad. Te ezek ellenére mégis elvetted feleségül, vele élsz, mert ezt akarod/akartad. Akkor minek nyafogsz? Ki mit szakít, azt szagol ugyebár...
2023. jún. 27. 20:26
 27/36 A kérdező kommentje:
26 hagyjuk ezt az engem hibáztatast! Nem nem volt ilyen! És ahogy írtam, a külvilagnak/rokonoknak teljesen mást mutatat mint amilyen valójában!
2023. jún. 27. 20:40
 28/36 anonim ***** válasza:
Ok, minek vagy még vele?
2023. jún. 27. 20:43
 29/36 A kérdező kommentje:
28 látom okoskodsz! Ahogy írzam válás lesz, mert nincs más megoldás. Egyéb okos gondolat?
2023. jún. 27. 20:54
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed értelme akkor? Válj el, csókolom. Ehhez nem kell a gyakori.
2023. jún. 27. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!