Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem el fogok válni?

Figyelt kérdés
A feleségem rendes nő, szereti a rendet. Ezzel nincs is gond. Viszont a legvegyszeresebb tisztítószereket használja, és egyszerre nagy mennyiségben. Van, hogy olyan irtózatos vízkőoldó szag van a lakásban, hogy hányingerem lesz. Egy csaptelephez kb fél flakon vízkőoldót elhasznál, a kádhoz megint fél flakon domesztoszt, és nem is értem hogy nincs rosszul a gőzeitől. A mosógép mosószer adagolójába önti azt a tisztíszóteszert, amit higítani kell vizzel, de ő töményen beleönti. A ruháink vegyszer szagúak utána, hiába a mosópor, és az öblítő. Mondtam hogy bízza rám, megcsinálom helyette én, de rám förmed, hogy én xarul takarítok, kevés tisztíszóteszt használok. Alapvetően mindenbe beleköt, és mindig ő tud mindent jobban, és csakazértsem hallgat másokra, mert azok hülyék, es egyéb minősítések. Semmit nem lehet vele megbeszélni, és hiába kérem szépen hogy fejezze be az ócsárolásom, tovább mondja mint egy 3 éves. Mintha egy öntörvényű gyerekkel lennék. Már lassan a váláson gondolkodom.
2023. jún. 27. 14:54
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
8-as kaja és tisztítószer egy területen. Az sem semmi.
2023. jún. 27. 15:36
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
Én nő vagyok, de én el is válnék. Velem biztos nem ordibálna a sárkány, mert szétdomesztoszozza a lakást, fulladjak meg és még engem oltogat. De persze.
2023. jún. 27. 15:36
 13/36 A kérdező kommentje:
12-es, ha azt mondom marja az orromat, a tüdőmet a szag, akkor az én orrommal van a gond. Ha azt mondom bűzlik minden a vegyszertől, megkapom hogy büdös az eszem tokja. Ez a stílusa.
2023. jún. 27. 15:39
 14/36 anonim ***** válasza:
84%
Vedd fel te azt a nadrágot végre...
2023. jún. 27. 15:42
 15/36 A kérdező kommentje:
Azt elfeledtem, hogy amikor megkapom miért nem segítek neki (pedig felajánlottam a segítségemet többször is, ki is takarítottam amig nem volt itthon, de abba is belekötött mint mindenbe) akkor azt mondom: te úgyis jobban tudod, én meg mindent xarul csinálok, arra oda vágja: elég baj is, hogy semmire nem vagy képes.
2023. jún. 27. 15:44
 16/36 A kérdező kommentje:
14es hagyd ezt! Aki egoista öntörvényű, az empátia hiányos, nem tudsz vele mit kezdeni.
2023. jún. 27. 15:45
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván nem tudsz vele mit kezdeni. De jó ez neked, őszintén, hogy hülyének néz és úgy kezel mint egy idiótát?
2023. jún. 27. 15:47
 18/36 A kérdező kommentje:
Hol olvastad hogy jó nekem????
2023. jún. 27. 15:50
 19/36 anonim ***** válasza:
84%

Akkor miért nem osztod ki? Miért hagyod, hogy így kezeljen? Vagy miért nem zárod ki a lépcsőházba, amikor ilyen paraszt veled...? Jó nyilván ez nem komoly, de hogy ezt szépen elhallgatod, hogy elmond mindennek és szép fegyelmezetten eljárkálsz lábujjhegyen a lakásban, nehogy felbszd a sárkányt megint valamivel, leteszed a fizudat és kva csendben leülsz a tévé elé, hogy nehogy megint feszkó legyen....?

Gondolom nem 2 hete ilyen.

2023. jún. 27. 15:56
 20/36 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem lennel puhapocs, mar reg meghuztad volna a hataraidat, aztan ha abbol calas lett volnaz akkor elvaltok. Mitol felsz? Ennel a kenyszeres takaritorobotnal boven lehet jobbakat talalni.
2023. jún. 27. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!