Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem el fogok válni?

Figyelt kérdés
A feleségem rendes nő, szereti a rendet. Ezzel nincs is gond. Viszont a legvegyszeresebb tisztítószereket használja, és egyszerre nagy mennyiségben. Van, hogy olyan irtózatos vízkőoldó szag van a lakásban, hogy hányingerem lesz. Egy csaptelephez kb fél flakon vízkőoldót elhasznál, a kádhoz megint fél flakon domesztoszt, és nem is értem hogy nincs rosszul a gőzeitől. A mosógép mosószer adagolójába önti azt a tisztíszóteszert, amit higítani kell vizzel, de ő töményen beleönti. A ruháink vegyszer szagúak utána, hiába a mosópor, és az öblítő. Mondtam hogy bízza rám, megcsinálom helyette én, de rám förmed, hogy én xarul takarítok, kevés tisztíszóteszt használok. Alapvetően mindenbe beleköt, és mindig ő tud mindent jobban, és csakazértsem hallgat másokra, mert azok hülyék, es egyéb minősítések. Semmit nem lehet vele megbeszélni, és hiába kérem szépen hogy fejezze be az ócsárolásom, tovább mondja mint egy 3 éves. Mintha egy öntörvényű gyerekkel lennék. Már lassan a váláson gondolkodom.
2023. jún. 27. 14:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
76%

Mintha csak az én párom lenne, legalábbis ez a hozzáállása.

Hát... Kétszer gondold meg.

2023. jún. 27. 14:56
 2/36 A kérdező kommentje:
Semmit nem lehet vele megbeszélni. Egoista, öntörvényű, és verbálisan erőszakos.
2023. jún. 27. 14:58
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kérdezem: hogy jutott eszedbe egy ilyen kényszeres nőt feleségül venni, aki ráadásul rajtad vezeti le a frusztrációját?
2023. jún. 27. 15:05
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok váláspárti, de az ilyentől világgá menekülnék, az biztos. Csoda, hogy téged megtűr a lakásban, pedig biztos tele vagy bacilussal.

Tönkre fog tenni lelkileg, ha nem menekülsz el tőle.

2023. jún. 27. 15:11
 5/36 A kérdező kommentje:

3-as, nem ilyen volt! Sőt, idegenek vagy rokonok előtt teljesen másnak mutatja magát.

Olyan öntörvényű, és mindent tudó, és ha tudja hogy nem neki van igaza, akkor elkezd manipulálni. Pár hete láttam hogy egy lábtörlő van a kádkilépő helyén. Finoman mondom neki, hogy az ház elé való cipőtörlő. Mondja hogy nem, az kádkilépő. Azt mondtam neki, nézze már meg rá is van írja hogy home, és ez az ajtó elé való, és az anyaga sem puha mint a kádkilépőké. Erre nekem esett verbálisan, hogy nem vagyok normális.

2023. jún. 27. 15:14
 6/36 anonim ***** válasza:
91%

Ezt én nem bírnám. Egy ilyen emberrel nem is tudom hogy lehet 2 napnal tovabb bírni

Nekem a parom fujkodta ugy le a peneszfoltokat, hogy szo szerint nem tudtam levegőt venni, marta a tüdőmet. De megertette hogy ez nekem nagyon rossz, azota én mosom le, olyannal aminek szinte semmi szaga.

N

2023. jún. 27. 15:16
 7/36 A kérdező kommentje:

6-os én felajánlottam hogy megcsinálom. Nem, mert én rosszul takarítok, igénytelen vagyok, és sorolhatnám. Aztán legközelebb az a baja hogy semmit nem segítek neki.

Türelmes vagyok, de a gyomorideg az már egy ideje mindennapos nálam.

2023. jún. 27. 15:20
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém állandóan összerakja a kaját és tisztítószereket egy területre. No nem a hűtőbe, de egymás mellé. Mondtam ezt inkább nem kéne, de még nekem esik hogy mit vitatkozok vele. Logika nulla.

#1 voltam.

2023. jún. 27. 15:27
 9/36 anonim ***** válasza:
87%
Uraim, a ti feleségetek. Ha hagyjátok ezt, hajrá.
2023. jún. 27. 15:31
 10/36 A kérdező kommentje:
9-es ha hagyjuk? Az ilyen egositák nem változnak! Ez nem a mi felelősségünk, max elválni tudunk.
2023. jún. 27. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!