Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem el fogok válni?
Mintha csak az én párom lenne, legalábbis ez a hozzáállása.
Hát... Kétszer gondold meg.
Nem vagyok váláspárti, de az ilyentől világgá menekülnék, az biztos. Csoda, hogy téged megtűr a lakásban, pedig biztos tele vagy bacilussal.
Tönkre fog tenni lelkileg, ha nem menekülsz el tőle.
3-as, nem ilyen volt! Sőt, idegenek vagy rokonok előtt teljesen másnak mutatja magát.
Olyan öntörvényű, és mindent tudó, és ha tudja hogy nem neki van igaza, akkor elkezd manipulálni. Pár hete láttam hogy egy lábtörlő van a kádkilépő helyén. Finoman mondom neki, hogy az ház elé való cipőtörlő. Mondja hogy nem, az kádkilépő. Azt mondtam neki, nézze már meg rá is van írja hogy home, és ez az ajtó elé való, és az anyaga sem puha mint a kádkilépőké. Erre nekem esett verbálisan, hogy nem vagyok normális.
Ezt én nem bírnám. Egy ilyen emberrel nem is tudom hogy lehet 2 napnal tovabb bírni
Nekem a parom fujkodta ugy le a peneszfoltokat, hogy szo szerint nem tudtam levegőt venni, marta a tüdőmet. De megertette hogy ez nekem nagyon rossz, azota én mosom le, olyannal aminek szinte semmi szaga.
N
6-os én felajánlottam hogy megcsinálom. Nem, mert én rosszul takarítok, igénytelen vagyok, és sorolhatnám. Aztán legközelebb az a baja hogy semmit nem segítek neki.
Türelmes vagyok, de a gyomorideg az már egy ideje mindennapos nálam.
Az enyém állandóan összerakja a kaját és tisztítószereket egy területre. No nem a hűtőbe, de egymás mellé. Mondtam ezt inkább nem kéne, de még nekem esik hogy mit vitatkozok vele. Logika nulla.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!